кликнете на образа за да гледате видеото


Global Peace Tour

United Nations

World Summit

Character Education

Peacemakers

MEPI
gravatar

Дали бракът ще е успешен: 15 минутен тест - 94% точност!

За 15 минути може да се разбере дали ще се разведем?

21 Март 2009 / 19:24 | Автор: Юлиус | Unification Family Therapy |
15-минутен запис на разговори между младоженци показва с 94% точност дали двойката ще се разведе в бъдеще. Разговори в които прозирало чувство за хумор или любов се оказали надеждни, а тези, в които имало отбрана или гняв завършили с развод.

Това показват 12 годишните изследвания на професорът от Оксфордския университет Джеймс Мъри, изследвал 700 младоженци. При 94% от случаите неговата формула предсказала точно дали двойките ще се разведат.

"Освен това някои от двойките се разведоха веднага след края на изследването", заяви Мъри, който представи откритието си пред Royal Society в Лондон, след като получи една от неговите най-стари награди. "Британски математик създаде формула, предсказваща дали двама влюбени, които са сключили брак, ще прекарат целия си живот заедно, или ще се разведат", предаде АФП.

По време на изследването Мъри и неговият екип направили 15-минутен запис на разговори между младоженци на теми, по които те не били на еднакво мнение като пари или секс и дали оценка на всяко изречение по време на разговора им.

Изказванията, в които прозирало чувство за хумор или любов, били оценявани с положителни оценки, а тези, в които имало отбрана или гняв, получили отрицателни оценки. В резултат на това било установено дали връзката им ще издържи на проверката на времето. С двойките бил поддържан контакт на интервали между една или две години в продължение на 12 години, като формулата на Мъри предсказала точно кои двойки ще се разведат при 94% от случаите.

Прочетете в други страници:

.

Свържете се с нас за повече информация:

църква на обединението, обединителна църква, сун мюнг муун, империята на мун, силата на мисълта думите любовта, мотода силва, гледане на ръка

Семейна Федерация
За страницата

Други сайтове


За контакт

FFWPU, Семейната Федерация е неправителствена организация със специален статут в ООН.






  • Not all articles are redacted yet!