кликнете на образа за да гледате видеото


Global Peace Tour

United Nations

World Summit

Character Education

Peacemakers

MEPI
gravatar

Президеншата благодари на Мун за спонсорство

.

Президеншата на България благодари на преподобния Мун за спонсорство

11 август 2002 / Обединителни новини

България за втори път посрещна Джулия Мун, за участие в 20-тия юбилеен Международен балетен конкурс във Варна. Джулия Мун бе посрещната от президеншата. Г-жа Първанова изрази благодарност на д-р Мун за финансовата подкрепа на конкурса. Чрез Международната културна фондация той за втори път спонсорира този висок международен културен форум със значителна сума. Джулия е съпруга на Хън Джин Мун, втория син на Преподобния д-р Сан Мьон Мун. Д-р Мун развива обширна дейност в областта на културата и изкуството.

За втори път България посрещна Джулия Мун, за участие в 20-тия юбилеен Международен балетен конкурс във Варна. Джулия е съпруга на Хън Джин Мун, втория син на Преподобния д-р Сан Мьон Мун. През 2000 г. тя е в България в качеството си на директор на Компанията “Универсален балет” и като педагог, съпровождаща групата от състезатели. Сега тя бе поканена като член на международното жури.

“Тази година участието ни в най-стария и най-популярен балетен кнкурс бе изключително ползотворно. Освен, че състезател от нашето балетно училище стана носител на 2-ра награда сред малдша възраст, аз успях да се срещна и запозная с много изтъкнати балетни артисти, критици и журналисти от цял свят, което е голям успех и отваря много възможности за нашата провиденческа работа чрез блаета за в бъдеще” - сподели Джулия.

Преподобния Мун, чрез Международната културна фондация е за втори път спонсор на този висок международен културен форум със значителна сума. “Това е невероятен пример за саможертвеността на Истинските родители (Д-р Мун и съпругата му), които инвестират всичко от себе си за възстановяването на човечеството,” коментира Националния Координатор на Българския клон на Семейната федерация за мир, Бисер Бойчев. Той заедно с Мигаил Сергеев (PR на Обединителното движение в България), както и 4 члена бяха всред официално поканените гости на гала концерта и официалното връчване на наградите.

По-късно на коктейл даден от Първата дама на България, патрон на конкурса, Джулия Мун се срещна с президеншата. Снахата на д-р Мун представи дейностите на Преподобния в областта на културата и изкуството. Г-жа Първанова изрази благодарност на д-р Мун за финансовата подкрепа на конкурса. Проведена бе и среща с министъра на културата - проф. Б. Абрашев. Той е един от първите академици, взели участие в дейността на Професорската Акъдемеия за Световен Мир. Самият той е преминал 7 дневен семинар върху Божествения принцип в Унгария.

Прочетете в други страници:

.

Свържете се с нас за повече информация:

църква на обединението, обединителна църква, сун мюнг муун, империята на мун, силата на мисълта думите любовта, мотода силва, гледане на ръка

Семейна Федерация
За страницата

Други сайтове


За контакт

FFWPU, Семейната Федерация е неправителствена организация със специален статут в ООН.






  • Not all articles are redacted yet!