кликнете на образа за да гледате видеото


Global Peace Tour

United Nations

World Summit

Character Education

Peacemakers

MEPI
gravatar

Д-р Муун: Световно признание



Явлението Муун:
ТЕПЪРВА ИЗГРЯВА

Кой е д-р Муун? Време е да се запознаем отблизо с работата и учението на Преп. Муун. Това което Муун оставя на човечеството ще бъде неизменна и ръководна част от бъдещето на света.

Навремето имаше само един Преподобен Муун, а сега изглежда са 12. Три поколения от семейството на широко известния д-р Муун обиколиха света с прокламация за мир. Те призоваваха семействата от всяка вяра към действие и възвестиха основаване на междурелигозна неправителствена организация в подкрепа на ООН.

Синовете на Д-р Муун са изключително успешни бизнесмени постигнали успех независимо от своя баща. Изключително отдадени на визията за която родителите им са отдали живота си, днес те ръководят организации и бизнеси в Обединителното Движение и дори ги превръщат в по-успешни.

Библията заявява, „миротворците... ще се нарекат Божии синове,” а Универсалната федерация за мир, основана от Сан Мьонг Муун, набляга на ролята на религиите в миротворството. С прокламация под надслов: „Божието идеално семейство и Царството на мирния идеален свят,” те обиколиха 40 нации и говориха в 480 града. Подчертавайки политическия и военния провал в усилията за мир. Три поколения обединени в едно обявиха фундаменталната роля на семейството в установяването на стабилни общности, здрави нации и мирен свят.

Международните бракове премахват бареиерите
Д-р Муун е световно известен с възгледите си за ролята на женитбата и семейството. Целта на Международните свадби които той провежда се разкрива ясно от надслова "Световен Мир чрез Идеални Семейства" и "Един Бог - едно Човечество - едно Семейство". Днес родители и правителства са безсилни да дадът морално водене на младите и разпадането на семействат излиза извън контрол. Преп. Муун единствен дава реално разрешение.

Милиони семейства от всички части на света участват в тези Международни брачни церемонии, които са един безпрецедентен израз на желанието и решителността им да изградят истински семейства изпълнени с истинска любов и да надхвърлят бариерите, които разделят света, било то расови, национални или религиозни. "Бог не стои зад бариерите на религията или културата. Те не са нищо друго освен трикове на дявола. Той ги е използвал, за да управлява над човечеството в продължение на десетки хиляди години", заявява Преп. Муун. "Кой друг метод, ако не смесените бракове ще даде възможност на бели и черни, юдеи и мюсюлмани, ориенталци и западняци да заживеят като едно всеобщо цемейство." Децата от тези бракове не ще носят в себе си предразсъдаците от миналото.

Международния фестивал на културата и спорта, в центъра на който са Международните брачни церемонии включва конференции за политици, учени и религиозни лидери, както и фестивал на културата, спорта и изкуствата. Броя на участващите семейства непрекъснато нараства от 1960г. насам: 36,.. 430,.. 6000, 30000, 360 хил.,3.6 мил, до 400 мил

Признание след дълго преследване
Шокиращ за много критици е фактът за нарастващото признание на този толкова преследван и неразбран кореец. Хиляди християнски пастори, както и видни политици и учени от цял свят днес подкрепят и оценяват дейността му. „Има много неразбиране в медиите относно работата на Преп. Муун, но той и семейството му практикуват това което проповядват; живот за благото на другите и изграждане на здрави семейства,” заяви Пастор Берет от Божията църква в Чикаго. Пионер в борбата за човешки права и десетократен конгресмен, преп. Уолтър Фаунтрой отбеляза: „Аз подкрепям напълно преподобния д-р Сан Мьон Муун, защото той влага всичките си финанси и целия потенциал на организациите му за две основни цели; мирът и семействата.” Сенатор Лари Преслър добави: „Моето възхищение от Д-р Муун и съпругата му нарасна безизмерно. Неговата енергия, визия и отдаденост на каузата на мира са несравними в историята на човечеството.”

Какво ще запомни историята
Дали историята не ще запомни критиците и преследвачите не с друго, а че са спомогнали да се изпълни пророчеството: "блаженни гонените заради правдата, защото тяхно е небесното царство"? Може би просто не е възможно да направиш добри неща за света без да минеш през преследване и критика. Така е било с Мартин Лутер Кинг Младши, Ганди и много други като Д-р Муун. Невежеството ни е водело да си въобразим всякакви небивалици, но е време да се запознаем отблизо с огромния фундамент който той е създал за осъществяването на Божия идеал на земята; Свят на мир, единство и всеобщ просперитет за хората, свят без бариер, омраза, корупция и комфликти.

През всички епохи мечтата на човечеството е била един свят на мир.

Sun Myung Moon crowned King of Peace at Senate Building(ВИДЕО: кликнете на снимката)

Мартин Лутър Кинг, Махатма Ганди, Сан Мьон Муун и много други са мечтали за мир. Всеки един от тях е преминал и през период на преследване и неразбиране но е повлиял курса на историята безвъзвратно.

gravatar

Michail Vashkevich-Bulgaria. http://www.sgob.narod.ru НАЦИОНАЛНО СДРУЖЕНИЕ``ГРАЖДАНСКО ОБЕДИНЕНИЕ БЪЛГАРИЯ``
/Искам да работя и живея за България/ . П О К А Н А ; www.sgob.narod.ru,
Научно-технически съвет. Редовни сбирки; всяка сряда от 15.00 часа, адрес: София-1000, ул``Сафроний Врачански``№30, тел: 02/9318006, 9871522, 9883796;
Отговорник за НТС-Михаил Вашкевич; vashkevich@mail.bg, GSM: 0889-200141.
Задължения; Следи за новостите в обществената сфера;
-Създава автоматизирана система за управление и обработка на информацията.
-Осъществява контакти с научни, културни и обществени институции.
-Огласява в печата наши и чуждестранни постижения. ЗАПОВЯДАЙТЕ!

Прочетете в други страници:

.

Свържете се с нас за повече информация:

църква на обединението, обединителна църква, сун мюнг муун, империята на мун, силата на мисълта думите любовта, мотода силва, гледане на ръка

Семейна Федерация
За страницата

Други сайтове


За контакт

FFWPU, Семейната Федерация е неправителствена организация със специален статут в ООН.






  • Not all articles are redacted yet!