кликнете на образа за да гледате видеото


Global Peace Tour

United Nations

World Summit

Character Education

Peacemakers

MEPI
gravatar

Обединителна критика

Муун: обединител на прицел

Факта е, че Преподобния Муун никога не е основавал Обединителна църква. Никога не е съществувала такава! Обединителна църква е мит на критиците. Д-р Муун е призован от Исус да обедини християнството и той създава Асоциация за тази цел.

Сан Мьон Муун е бил на 15 г. когато Исус му се явява и споделя болката си от разкъсаната на секти ситуация на християнството. С други думи, Сан Мьон Муун основава Асоциация която да премахне сектите. Но християнските секти не ги е грижа как разделението им на на хиляди деноминации изглежда в очите на Бог. Те се притесняват повече как да изтъкнат себе си за прави като критикуват другите. Така че, Муун ги ужилва точно там където най-много боли.

Бързото разрастване на Асоциацията на Муун само засилва техния панически страх, и желание бързо да го оплюват. В бързината те дори нямат време да се опитат да разберат какво Преподобния Муун и дейностите му наистина представляват. На тях им убягва факта, че докато собствените им църкви изпадат под влиянието на атеистичния Комунизъм и аморалноста на свободния секс, Д-р Муун е единствения който активно и много успешно се бори срещу тези измъчващи сърцето на Бог проблеми.

Захласнати да критикуват другите вярващи те така и не се усещат как собствените им общности биват все повече обсебени от моралната криза. С кого при тази ситуация Бог би могъл да работи? На Д-р Муун му отнема над 40 години докато християнството бавно започва да отваря очите си и да осъзнава ценноста на неговата дейност. Но вече е твърде късно. Атеизма вече е влязъл здраво в обществото и изгонил Бог от училищата, а свободния секс е довел до 500% нарастване на разводите и всичките произходящи от това социални и морални проблеми.

Ако вместо да се надпреварваха да критикуват лъжливо Муун и "Обединителната църква," просто бяха чули какво той им казва, едва ли щеше да се стигне до тук. Но по-интересното в тази история, е непроменливото отношение на Сан Мьон Муун. Независимо от огромното преследване което тези лъжи му донесоха, той нито за момент не престава да инвестира за да спечели сърцето на тези които най-много го преследват. Това е нещото което най-много ме впечатлява в тази неоспоримо историческа личност. Всеки друг на негово място бъзо би се обърнал в контра критики и атаки. Точно в това аз откривам Божието присъствие в работата на този човек. Надявам се неговата биография да преобрази и вашия живот с изключителата сила на духа която младия Муун показва дори и в най-трудните ситуации.

Прочетете в други страници:

.

Свържете се с нас за повече информация:

църква на обединението, обединителна църква, сун мюнг муун, империята на мун, силата на мисълта думите любовта, мотода силва, гледане на ръка

Семейна Федерация
За страницата

Други сайтове


За контакт

FFWPU, Семейната Федерация е неправителствена организация със специален статут в ООН.






  • Not all articles are redacted yet!