кликнете на образа за да гледате видеото


Global Peace Tour

United Nations

World Summit

Character Education

Peacemakers

MEPI
gravatar

Комунизма у нас

.

Няма съд за масовите убиици

ПРО-АНТИ, Автор: Анти-Комунист

Защо Марксистите не бяха осъдени
Лявата партия в САЩ е много аморална и подкрепяна главно от аморалните среди. Може би ако не беше левия и развратен Клинтън на власт по време на промените в България, то щеше да осъдим престъпните Марксисти и Комунисти у нас. Със сигурност един десен президент на Щатите би дал много по-голяма подкрепа за това.

Ние не можем да забравяме, че Комунизма бе машина за смърт и донесе 150 милиона жертви, което е много повече от предишните две стветовни войни взети заедно. Странно как такива зловещи и гигантски престъпления останаха незабелязани от съдебните ситеми и от света. Нормално е дори за едно убииство престъпника да бъде осъден, но явно да убиеш хиляди и десетки милиони не е достойно за съд престъпление.

Кой изобличи безбожната идеология на Марксизма
Добре че Сан Мьон Мун създаде Вашингтон Таймс, че да ги изобличи и надделее фалшивата им пропаганда. Но разбира се, по тази причин Муун не е оставен без яростна критика в България, и то иницирана точно от бивши инструменти на Комунистическата ни система. Да не забравяме, че и Православието ни е все още един от тях и не се е оттърсило от поставените от Комунистите "патриарси" и "отци".

Д-р Муун е известен с ключовата си ролята за падането на Комунизма. Приносът на Д-р Муун за падането за идеологическия срив на тази машина на смъртта е повече от решаващ. Президент Рейган заявява, "Ние имахме желанието, но без Преп. Муун никога нямаше да спрем Комунизма." Чрез основаната от него Международна организация за победа над Комунизма и Вашингтон Таймс той изигра най-ключовата роля в тази идеологическа война...

Признание след дълго преследване
Шокиращ за много критици е фактът за нарастващото признание. „Има много неразбиране в медиите относно работата на Преп. Муун, но той и семейството му практикуват това което проповядват; живот за благото на другите и изграждане на здрави семейства,” заяви Пастор Берет от Божията църква в Чикаго. Критиците нямат ни най-малка представа за огромния принос на Д-р Мун, както за падането на Комунизма така и в сферата на Междурелигиозния диалог и утвърждаването на семйните стойности. Но източника на критиката е точно от Комунистическите и аморалните среди. Много християни също бяха подтикнати да критикуват на теологическа основа без да са наясно за какво точно става дума. Днес обаче хиляди християнски пастори, както и видни политици и учени от цял свят започват да подкрепят и оценяват дейността му.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

Комунизма и Маркс: Илюзия, заблуда, машина на смъртта Илюзията на Комунизма - Tова което насилствените им революции донесоха в действителност бе, без изключение, лидери с окървавени ръце, подтиснати общества и търсещи начин да избягат бежанци, както и безнадеждно блокирала икономика.

Краха на Комунизма Проблема е в теорията на Маркс
Погрешната теория на Маркс е в основата за провала на Комунизма. Марксизма е Безбожна теория оправдаваща насилието, която доведе до 150 милиона невинни жертви. Преп. Муун изигра ключова роля в мирната победа над комунизма.

Прочетете в други страници:

.

Свържете се с нас за повече информация:

църква на обединението, обединителна църква, сун мюнг муун, империята на мун, силата на мисълта думите любовта, мотода силва, гледане на ръка

Семейна Федерация
За страницата

Други сайтове


За контакт

FFWPU, Семейната Федерация е неправителствена организация със специален статут в ООН.






  • Not all articles are redacted yet!