кликнете на образа за да гледате видеото


Global Peace Tour

United Nations

World Summit

Character Education

Peacemakers

MEPI
gravatar

Визия за Нов свят на мир



Светът на Бъдещето
Културата на сърцето ще промени светът коренно

"Сега живеем в едни невероятен свят, и сме на прага да осъществим идеала заради който Бог го е създал. Пред очите ни се осъществят коренни промени в икономиката, политиката и социалния живот. "

Невероятна промяна предстой във съвсем скоро време. Светът утре няма да е същия като днес. Да един невероятно красив свят идва с пълна сила. И икономиката и политиката и социалния живот ще претърпят огромни промени в полза на човечеството. Просто човечеството трябва да се осъзнае, да разбере за красотата на семейните взаимоотношения, и положи повече усилия за установяването на такива, за подготовката на младите; акто да изградят характера си, развият сърцето си и способноста да живеят за другите, така и да се стремят към този идеал да създадат истински семейства и станат истински родители. На това се е посветила Федерацията за Вселенски Мир, която съчетава и концентрира усилията на политици, учени и ралигиозни лидери за бързото и глобално преодоляване на най-наболялите проблеми на обществото.

До днес организациите и лидерите бяха неспособни да разрешат световните конфликти и да постигнат мир. За да обнови ООН и предствави ново ниво на лидерство към изграждането на бъдещия свят, Д-р Мун основа Федерацията за вселенски мир през 2005 г. Тя става една от водещите световни сили на Мира.

Сега живеем в едни невероятен свят, и сме на прага да осъществим идеала заради който Бог го е създал. Пред очите ни това ще се осъществи... но не само по себе си... ние самите трябва да го изградим с общи усилия според най красивите идеали на сърцата ни. Ние сме създадени да живеем в свят на любов, разбирателсто и хармония. Където напълно да можем да разгърнем уникалните си потенциали и таланти. Такъв ще бъде бъдещия свят. Корупцията и войните ще изчезнат, хората ще се осъзнаят, семейството ще се цени, любовта ще стане саможертвена и истинска а не егоистична и нетрайна. Целия свят ще се превърне в едно обединено семейство с център Бог като наш всеобщ родител. Това ще бъде свят на Културата на Сърцето, където съвеста на хората ще се развие и никои дори няма да може да си представи как е възможно да откраднеш от или нараниш другия. Та нали другия ще го боли, хората ще са чувствителни за болката и радостите на другите.

Техниката ще се развие и освободи от тесногледия егоизъм. Така бедноста и мизерията ще изчезнат и всички хора ще имат достъп до това което сега малцина могат да си позволят. Роботизацията ще направи физическия ни труд ненужен и хората ще имат много време за спорт, изкуства и хоби. Границите и бариерите между хората ще се премахнат и всички ще си имат доверие помежду си. Където и да отидеш ще те приемат като роднина и ще се чувстваш у дома си. Хората ще имат време да обикалят света и да се радват на природните забележителности и на разнообразието на културите и народите, чувствайки ги като свои собствени братя и сестри. Това че всички са готови да си помагат и да живеят на първо място за да носвят радост на другите, ще изпълни сърцето и на последния престъпник да се промени и сам заживее с радост за другите. Никой не би предпочел да се върне в сегашния сив, еднообразен и скучен свят, изпълнен с дразги, неразбирателства, войни, бариери и стени които ни отделят дори в сърцата ни и ни правят неспособни да общуваме радостно и свободно помежду си.

В центъра на обединителната идея на Сан Мьон Мун не е религията, а семейството като основа за изграждането на свят основан на Културата на сърцето.

"Семейството е люлката на човешкия живот и крайъгълния камък на световния мир."

Такъв свят идва. Ти готова ли си. Ти би ли го подкрепила да разцъвти и засияе за всички хора? Ти не би ли желала да живееш в него? Но зада стане това ние бързо трябва да разпространим тази революция на сърцето, революция на съвестта, революция на любовта. Трябва да спрем да мислим и се притесняваме само за себе си, и започнем да преживяваме радост като живеем за другите, като правим тех щастливи... Това е светът който Преп. Сан Мьон Мун е отдал живота си да изгради за всички хора, и е на прага да го превърне в реалност.

Федерацията за Вселенски мир е глобален алианс, който обединява религиозни, академични, политически и обществени лидери и организации за каузата на мира, т.е. за единен свят, в който хората живеят заедно в хармония, сътрудничество и взаимен просперитет.

Прочетете в други страници:

.

Свържете се с нас за повече информация:

църква на обединението, обединителна църква, сун мюнг муун, империята на мун, силата на мисълта думите любовта, мотода силва, гледане на ръка

Семейна Федерация
За страницата

Други сайтове


За контакт

FFWPU, Семейната Федерация е неправителствена организация със специален статут в ООН.






  • Not all articles are redacted yet!