кликнете на образа за да гледате видеото


Global Peace Tour

United Nations

World Summit

Character Education

Peacemakers

MEPI
gravatar

Лявата схема в България

.

Защо Муун е критикуван все от комунистически патерици?


Определено анти-кумунистическия му принос има пръст в това. Тази комунистическа машина дето изби 150 милиона в мирно време още ни диша във врата и даже ни казва какво да мислиме. Точно те невярващите, ни казват и в какво да вярваме.

Не се ли замисляме, защо всички медии в България са леви? Не е ли странно? Че това никак не прилича на демокрация... а по-скоро на театрална постановка, където мнението на всички се манипулира от един.

АТАКА е патерица на БСП
Днес четох как бившите тайни служби, които подкрепили “Атака” при изборите. С идеята “Атака” да бъде екстензия на БСП, която ще събира разочарованите, а то така и стана. Тактиката работи и то в служба на БСП. Волен Сидеров е създаден като патерица на БСП. Още преди 6 години той минава специален семинар в Русия за целта. В това е ролята му, да е контролирана, изкуствена опозиция, гарантираща победата на БСП.

Както и да го въртим това е истината. Че на кой друг биха позволили да използва СКАТ за да критикува? Разбира се, че нация в която се играе такъв театър ще продава незаконно оръжие, както четем във вестниците.

Схемата: БСП - ДПС - АТАКА
Схемата е много елементарна. Турската партия пере мръсните далавери и грабежи на комунистите. Всичкия грабеж БСП го осъществява под тяхно прикритие, за да не може да бъдат обвинени. АТАКА критикува ДПС за да отклони погледа на обществото, и така БСП остават чисти и на власт.

В този театър на всички кукли конците се дърпат от същото място. Защо точно движението на Муун е толкова критикувано у нас? Нито има нещо лошо извършено, и всеки срещнал ги признава, че са прекрасни хора, с прекрасни семейства. Тогава къде е проблема?

Тактика: Критика на неудобните чрез поставени лица
Проблема е ключовата роля на Обединителите в падането на Комунизма. Д-р Муун идеологически разобличава машинациите на Комунистите. Вашингтон Таймс, основан от Сан Мьон Муун, обръща и САЩ, и Латинска америка и целия свят с информацията която изкарва за реалните зверства в Комунистическите страни. Затова Президент Рейган заявява, "Ние имахме желанието, но без Преп. Муун никога нямаше да спрем Комунизма."

Също, Д-р Муун основава организация за победа над Комунизма и обучава милиони за заплахата от тази безбожна идеология, Марксизма, и тактиките на Комунистите. Днес в България както Сидеров така и Православието са просто инструменти на комунистите, и чрез тях се критикуват неудобните. А по-неудобен от Сан Мьон Муун за Комунистическите сили няма. А да заявиш, че някой е секта, или сектата на този и онзи е просто специално създаден манипулационен метод. Въроса е докога ние ще сме наивни да се подвеждаме на такива манипулации. Ще е коректно да кажем, че страхът от сектите е неоправдан. ... Какво да кажем за сектата на управляващите ни... Най-сериозния проблем е как да се избавим от крадливостта и корупцията на самата политическа система която е просто отчайваща... Така наречените "секти" са по скоро моралните хора които са неудобни на нечии корумпирани интереси.

Прочетете в други страници:

.

Свържете се с нас за повече информация:

църква на обединението, обединителна църква, сун мюнг муун, империята на мун, силата на мисълта думите любовта, мотода силва, гледане на ръка

Семейна Федерация
За страницата

Други сайтове


За контакт

FFWPU, Семейната Федерация е неправителствена организация със специален статут в ООН.






  • Not all articles are redacted yet!