кликнете на образа за да гледате видеото


Global Peace Tour

United Nations

World Summit

Character Education

Peacemakers

MEPI
gravatar

СПИН и с презерватив: Секса изисква морал





СПИН:
Секса изисква морал


UNITED PRESS INTERNATIONAL



Да се предпазиш от СПИН е по-лесно отколкото от настинка, просто не прави секс с други освен един постоянен партньор. Според изследване, хора заразени от ХИВ, които са вярващи, e много по-малко вероятно да заразят други със смъртоносния вирус причиняващ СПИН.



„Моралните им разбирания подтикват към алтруизъм и желание да не причинят вреда на другите,” заяви Д. Кенос, специалист по човешко поведение. Професор Франк Галван, от института по медицински науки потвърди огромната роля, която религиозните институции могат да играят в превенция на заразата. „Техните вярвания имат положителен ефект върху живота на ХИВ-позитивните,” заяви Галвин. „Религията е един неизползван ресурс в битката с ХИВ и СПИН, който трябва да се разгледа по-внимателно.”



Кампаниите за СПИН-превенция са основно водени от хора пропагандиращи свободния секс. Причината е, че не хора с морални цели, а точно най-рисковата група, хомосексуалистите, са началните инициатори на превантивната политика. Оказва се, че както метода е погрешен, така и целта и резултатите са точно обратни на желаното. Основна цел на тези програми е стимулиране на най-рисковото - свободното сексуално поведение.



Освен аморалните си разбирания, които пропагандаторите на „презервативите” целят да предадат на подрастващите, в това се включват също и огромни комерсиални интереси. Милиарди се инвестират за борбата със СПИН и разбира се, те се поглъщат от пропагандаторите на свободния секс и компаниите производители на презервативи. Статистическите изледвания обаче показват, че ефектът от тези програми е само нарастване на проблемите с ранна бременност и разпространяване на болести предавани по полов път.



За да разрешим проблемите в тази област ни трябва една нова идеология която ясно да показва ценноста на брака, семейството и сексуалността. Обединителната теория се появява благодарение на ученията и дейноста на Д-р Сан Мьон Мун. Тя полага теоретична основа за установяването на една нова световна култура; Култура на сърцето.



Психологически и социално, единствения най-добър за човека и човечеството вариант е, да имаме един единствен интимен партньор с който да споделим живота си, да си имаме пълно доверие и разбирателство. Свободния секс само предотвратява възможността да оценим и проникнев дълбоко в сърцето на партньора ни. Той се явява едно безотговорно отношение и поведение, пагубно за самите нас и за обществото. Свободния секс ни прави неспособни на истинска и всеотдайна любов и доверие. Така той ни прави неспособни да създадем и изпитаме истинско щастие и разбирателство с другите в живота ни. Той е изява на фалшива, използваща и злоупотребяваща с партньора егоистична любов.



Презервативът: 17% провал

ТРОЯНСКИ КОН НА СВОБОДНИЯ СЕКС

Ричард Пензър, Condom Nation: Blind Faith, Bad Science



Знаете ли че има 17% шанс да се заразите от ХИВ дори при употребата на презерватив? Бихте ли се качили на самолет, ако знаете, че на всеки 5 един ще се разбие? Пропагандата на презервативите не е нищо друго освен политика за прокарване на Свободния секс, аморалноста и съсипване не семейството.

Прочети целия материал



Национална програма “Превенция и контрол на ХИВ/СПИН е всъщност програма за стимулиране на свободния секс!

Те говорят главно за - тираж на презервативи (2160 броя) и флайери (1000 броя) с което само стимулират най-рисковото сексуално поведение! Няма друго логично следствие от действията им, освен че увеличават Болестите, предавани по полов път. Не вярвайте на лъжите за презервативите, сексът с презерватив не е безопасен секс, а опасен секс! - безопасен е секса с един сигурен партньор... Презервативът не е единственият сигурен начин за предпазване от СПИН, той е единствения сигурен начин някои да направят милиони като разпространят културата на СВОБОДЕН СЕКС!



Провалът на Сексуалната революция

снимка на Провалът на Сексуалната революция

Днес сексът е навсякъде и е много по-показен от когато и да е било. Със сигурност обществото ни е по-развратно от което и да е било друго в историята...



КОМЕНТАРИ за морала В СПИН ПРЕВЕНЦИЯТА:



НАПРИМЕР: най-големия порно канал в Япония Paradise TV, организира 24-часов анти СПИН маратон по мачкане на женска гръд и дупета, както и много други порно забавления под надслов "Еротиката ще спаси света"... По скоро съсипват морала! И прокарват поведение което ще докара ХИВ/СПИН на младите.



РЕАЛНОСТ: Как харчат парите за борба с СПИН?

Гледах на плажа такава кампания. Караха младите да се прегръщат и момичетата да се качват на момчетата, и им даваха презервативи за награда. С други думи, "Хаиде сега идете и правете секс"! Кой му пука, че по статистики няма и 2 % спазващи правилата за правилно използване на презерватива дори всред най-добре информираните. Кога ще спре това безумие!!! Май светът се е побъркал. Наблюдаваме как пред очите ни организации като "Семейно планиране" и други подобни, прибират милиони уж да спирали СПИН, а всъщност всичко което правят е да водят към увеличение на СПИН, Болестите предавани по сексуален път и другите сексуални проблеми. Ако това е нормално ЗДРАВЕ МУ КАЖИ!



Кризата на Семейството и Упадъка на Обществото и Морала



Моралните проблеми днес

* Разпадане на семействата

* Разпадане на моралните устои

* Наркотици

* Младежка престъпност

* Детска порнография

* СПИН, ХИВ, БПП

* Краен индивидуализъм



Семейството

Семейството е основната единица за изграждането на здраво общество и нация...



Без семейства които въплъщават истински взаимоотношения на любов - разрешаването на социалните проблеми ще остане една неосъществима мечта..

Dr.A.Wilson - True Family Values



Днешната криза:

1. Броят на разведените и самотни майки е нарастващ.



От 1901 до 1970, Разводите нарастват 700%

От 1970 до 1992, Разводите нарастват 270%

За 6 месеца: 50% съмнение, 30% заявяват “големи кавги”, 4% се разделят поне за 1 нощ.

1970 до 1995 Брачните семейства с деца намаляват 3 пъти. Броя на Самотните майки нараства двойно.




Днешната криза:

2. Следващото поколение е обречено.



Развода: Водеща причина за детската депресия

75% от подрастващите пациенти в центровете за злоупотреба с наркотици са от single-parent дом

63% от младежките самоубийства са от single-parents

70% от ранните бременности са от single-parent домове.

75% от непълнолетните в затворите са от single-parent домове.




Прочетете в други страници:

.

Свържете се с нас за повече информация:

църква на обединението, обединителна църква, сун мюнг муун, империята на мун, силата на мисълта думите любовта, мотода силва, гледане на ръка

Семейна Федерация
За страницата

Други сайтове


За контакт

FFWPU, Семейната Федерация е неправителствена организация със специален статут в ООН.






  • Not all articles are redacted yet!