кликнете на образа за да гледате видеото


Global Peace Tour

United Nations

World Summit

Character Education

Peacemakers

MEPI
gravatar

Световна магистрала


Световна магистрала ще промени коренно живота на планетата


Целият свят ще е опасан от световна магистрала. Ако тръгнем в 6 сутринта ще можем да закусим в Англия, да обядваме в Ню Йорк, и да се изкъпем в Чили и приберем в София за вечеря. Сега живеем в едни невероятен свят, и сме на прага да осъществим идеала... Пред очите ни това ще се осъществи...

Преп. Мун работи за изграждането на Световна Магистрала, която да свърже света като едно глобално семейство, да допринесе за премахване на икономическите, политически и културни разделения между хората. Всички столици ще бъдат свързани с високо скоростни влакове и магистрали.

Технически това е напълно възможно, а финансирането ще е много по-евтино от разходите, които в момента се правят във военната сфера. Това ще е много по-ефективен начин за прекратяване на войните от каквито и да било усилия, чрез военни и силови методи, заявяват от Надденоминационния и наднационален съвет за мир (ННСМ).

Русия съвместно с САЩ и Канада вече преговарят да подкрепят проекта за световна магистрала, който ще струва 12 милиарда... а инфраструктурата за магистралите и бързите влакове още 50 милиарда. Това ще донесе безмерна икономическа изгода, но тя ще промени коренно живота на хората и в много други аспекти.

Омразата се базира на непознаване на другите, а по международната магистрала ще може да се пътува много по-бързо и свободно, което естествено ще стопи много от предразсъдъците между различните раси, нации и култури. От друга страна въоръжаването се е използвало като средство, гарантиращо, че по-бедните няма да нападнат по-богатите. Пропастта между бедни и богати държави трябва да се премахне, така че магистралата ще спомогне да се преодолеят демографски, социални, политически и икономически ограничения по пътя към тази цел.Около магистралата, особено в райони на конфликт, ще се създадат зони на мира, където доброволци от цял свят ще живеят и работят в единство. Така светът бързо ще се превърне в едно глобално семейство на мира.

Копаят тунел от Чукотка до Аляска

Първи стъпки към Световната магистрала

Владимир Путин и Роман Абрамович вече планират прокопаването на тунела, който да свърже Чукотка с Аляска, като минава по дъното на Беринговия проток.

Това ще бъде първата влакова и сухопътна връзка между Европа и САЩ. Владимир Путин вече обсъди подробности около проекта с US президента Джордж Буш на 6 април в Сочи.

По някои данни в тунела между Чукотка и Аляска ще се разположат освен магистрала и високоскоростна железница, тръбопроводи за нефт и газ, електрокабели, кабели за високотехнологично пренасяне на данни.

Идеята за тунел между САЩ и Русия всъщност не е нова. Подобни предложения е имало в началото на ХХ в. Сега обаче предложението е иницирано от Корееца Сан Мьон Мун, основател на Федерацията за мир, Вашингтон Таймс, и признат от много за "шампион в междурелигиозния диалог". Информацията за проекта се потвърждава и от анонимен източник от Кремъл, който твърди, че се обсъжда построяването на "истински мост" между Русия и САЩ.

Прочетете още: снимки

С много други проекти, приносът на преподобния Мун за човечеството и световния мир е огромен. Прочетете и за ролята на Сан Мьон Мун за падането на Комунизма! Той е известен също с Международните Свадби.
.

Прочетете в други страници:

.

Свържете се с нас за повече информация:

църква на обединението, обединителна църква, сун мюнг муун, империята на мун, силата на мисълта думите любовта, мотода силва, гледане на ръка

Семейна Федерация
За страницата

Други сайтове


За контакт

FFWPU, Семейната Федерация е неправителствена организация със специален статут в ООН.






  • Not all articles are redacted yet!