кликнете на образа за да гледате видеото


Global Peace Tour

United Nations

World Summit

Character Education

Peacemakers

MEPI
gravatar

Германският върховен съд

9 ноември 2006
Възбраната срещу преп. Мун е противоконституционна

Семейната Федерация за Световен Мир и Обединение спечели делото пред върховния съд на Германия. Възбраната за влизането на Мун бе обявена като противоконституционна. Тя бе вдигната след 11 години от анти-демократичен абсурд.

Над 40 изтъкнати държавници изпратиха протестни писма до бундесканцлера на Германия, в порицание за тази недемократична забрана. Те заявиха, че "е абсурдно за демокрацията, 80 годишен религиозен лидер да няма право да посети Германия поради опасения за националната сигурност.

„Има много неразбиране в медиите относно работата на Преп. Мун, но той и семейството му практикуват това което проповядват; живот за благото на другите и изграждане на здрави семейства,” заяви Пастор Берет от Божията църква в Чикаго. Конгресмен, Уолтър Фаунтрой отбеляза: „Аз подкрепям напълно преподобния д-р Сан Мьон Мун, защото той влага всичките си финанси и целия потенциал на организациите му за две основни цели; мирът и семействата.” Сенатор Лари Преслър добави: „Моето възхищение от Д-р Мун и съпругата му нарасна безизмерно. Неговата енергия, визия и отдаденост на каузата на мира са несравними в историята на човечеството.”

Възбраната не позволяваше посещение на преп. д-р Сан Мьон Мун и съпругата му, д-р Хак Джа Хан Мун в Германия и в другите 14 нации част от Шенгенският договор. Въпреки възбраната Швецариа и много други нации радушно приемаха противоречивия лидер в страните си. В много държави дори той е приет на държавно ниво. Много настоящи и бивши държавни глави, видни политици, нобелисти, и религиозни лидери със световна известност започват да оценяват и подкрепят усилията на Д-р Мун за Световен Мир на основата на здрави семейства и междурелигиозен диалог.

Само 4 месеца след тази критика Семейната Федерация за Световен Мир и Обединение спечели делото пред върховния съд на Германия. Възбраната която предизвикваше възмущение като един анти-демократичен абсурд бе вдигната.

Д-р Мун е световно известен с възгледите си за ролята на международните бракове в преодоляването на наслоените от историята предрзсъдаци и вражди. Организираните от него Международни брачни церемонии, са израз на желанието и решителността на милиионите участващи да изградят истински семейства изпълнени с истинска любов и да надхвърлят бариерите на раса, националност, култура и религия. През 2004 г. Д-р Мун плучи почетната награда, Корона на Мира, в признание на усилията му и приноса за световния мир. Сан Моьн Мун е известен също с ролята си в мирното сваляне на комунизма.

Прочетете в други страници:

.

Свържете се с нас за повече информация:

църква на обединението, обединителна църква, сун мюнг муун, империята на мун, силата на мисълта думите любовта, мотода силва, гледане на ръка

Семейна Федерация
За страницата

Други сайтове


За контакт

FFWPU, Семейната Федерация е неправителствена организация със специален статут в ООН.






  • Not all articles are redacted yet!