кликнете на образа за да гледате видеото


Global Peace Tour

United Nations

World Summit

Character Education

Peacemakers

MEPI
gravatar

25 години Вашингтон Таймс

.

Лейди Тачър в писмо до д-р Муун
.
Тачър поздрави приноса на д-р Муун и основания от него Вашингтон Тайс за мирното спиране на студената война.
--------------------------.
Лейди Тачър изпрати най-добрите си пожелания за 25 годишнината на Вашингтон Таймс. Тя изрази голямото си желание да присъства лично и признанието за "точните коментари и най-висше ниво репортажи" за четвърт век от съществуването на вестника.
.
В поздравлението си тя заявява: "Не бе лесно когатао основателя на вестника, Д-р Муун, започна Вашингтон Таймс... но можем да бъдем сигурни, че докато Вашингтон Таймс съществува консервативните възгледи не ще бъдат удавени... Имам в предвид твърдото изправяне на вестника срещу Съветския Комунизъм и подкрепата която той даде на президент Рейгън и мен самата за приключването на Студената война".


.

Маргарет Хилда Тачър, Баронеса Тачър е първата жена, изпълнявала функциите на министър-председател в Обединеното кралство от 1979 до 1990 г. Тя е член на Консервативната партия и е наричана Желязната лейди в Съветската пропаганда.
Самия д-р Муун и движението му от неправителствени организации посветени на мира и диалога попадат под остра критика от множество комунистически настроени институции. Ролята му в падането на Комунизма е многократно признавана от Белия дом. В писмото си към д-р Муун, Тачър подчертава, "... И за това има достатъчно критици и песимисти, но аз не съм от тях".


.

Прочетете още: Ролята на д-р Муун за падането на Комунизма и Лявата схема у нас.

Прочетете в други страници:

.

Свържете се с нас за повече информация:

църква на обединението, обединителна църква, сун мюнг муун, империята на мун, силата на мисълта думите любовта, мотода силва, гледане на ръка

Семейна Федерация
За страницата

Други сайтове


За контакт

FFWPU, Семейната Федерация е неправителствена организация със специален статут в ООН.


  • Not all articles are redacted yet!