кликнете на образа за да гледате видеото


Global Peace Tour

United Nations

World Summit

Character Education

Peacemakers

MEPI
gravatar

100 000 Подписа за Мир

В Индия събират подписи за мир
Shine Jose, RYS - India


По повод на Международния ден на мира, 21 септември, в Индия RYS съвместно с Институциите на Ганди инициираха подписка за Мир. В движението за мир от 60-те липсваше разбиране за значението на глобалната неегоистична любов и поради това то подведе света по пътя на индивидуализма. Тази кампания се надява да създаде нова платформа за мир.

Подписката е подета от 100 000 студенти в колежите и университетите около Шенай, Индия, разгласявайки нуждата от „живот за другите”. Постерите със събраните подписи бяха изложени в множество университети и институции, и наблягаха на алтруизма като нова парадигма за култура на мира. Освен студентите в кампанията се включиха също професори, учители, видни личности, НПО и др.

Студентите имаха възможности да проведат разговори, чрез които да вникнат в значението на мира за днешния свят и да се запознаят с визията за това как да станат Посланици на мира. Всеки един от събраните подписи допринася за насърчаването на мира. „Ние се надяваме този модел на мирна инициатива да прерасне в световно движение за мир под надслов – „Един свят в обятията на Бог” – заявиха организаторите.
Прочетете още: Спорта в подкрепа на мира , Организации за Мир, Целта на Историята СВЯТ НА ИСТИНСКА ЛЮБОВ, Светът на Бъдещето Културата на сърцето ще промени светът, Световна магистрала ще промени коренно живота на планетата...

Прочетете в други страници:

.

Свържете се с нас за повече информация:

църква на обединението, обединителна църква, сун мюнг муун, империята на мун, силата на мисълта думите любовта, мотода силва, гледане на ръка

Семейна Федерация
За страницата

Други сайтове


За контакт

FFWPU, Семейната Федерация е неправителствена организация със специален статут в ООН.






  • Not all articles are redacted yet!