кликнете на образа за да гледате видеото


Global Peace Tour

United Nations

World Summit

Character Education

Peacemakers

MEPI
gravatar

Българската икономика е пред тотален колапс

.

Българската икономика е пред тотален колапс

www.bipartia.com.

Българската икономика е пред тотален колапс, но не заради глобалните проблеми, а заради супер погрешна политика в последните 3 мандата, заяви Българската интернет партия. Управляващите ще извъртат до последно за да се изкарат успешни.

Последните 3 правителства
харчеха пари назаем - готови пари, идващи или срещу продажба на предприятия, или под формата на заеми, или под формата на пасивни инвестиции. Т.е. на такива инвестиции, които служат за овладяване на нашия пазар, а не за производство на нещо за износ.



Дясното са Тачър и Рейгън, а не Костов, Стоянов и Бойко Борисов
Трябва да се прави разлика между реалното дясно - на утвърдените демокрации, и българското псевдо-дясно. Последното поради фалшивия си вид, фактически подмени прехода, който трябваше да е десен, като го направи ляво-корупционен в изпълнение на директивите на създателите си - БКП и ДС.

Настоящият най-опасен псевдо-десен субект е ГЕРБ
ГЕРБ е основен политически противник на БИП, тъй като подменя смисъла на дясното. Избирателят отново е изправен пред измама, при която ще гласува за дясна политика, но ще получи в същината си ляво управление от типа на това на СДС и НДСВ в мандатите им. Едно управление е дясно или ляво по това което прави, а не по самоопределянето на лидерите. ГЕРБ в момента прави опит повтори схемата, така че да овладее избирателите, които би трябвало да гласуват за дясна политика.

Олигархията не може да промени сама себе си
Необходим е външен за нея натиск. Той може да дайде или от извън държавата - например ЕС, или от външни за самата каста на привилегированите сили.

Държавата и засилващата се власт са източник на корупция, а не неин ограничител
Преодоляването на корупцията може да стане само чрез освобождаване от ненужната власт и връщането на свободата на гражданите. А не чрез "война" на властта с корупцията, която в крайна сметка води до повече корупция.

Най-големият проблем на България е ниската раждаемост, и нищо друго
Всяко обръщане на внимание на други приоритети и превръщането им централни, е отклоняване на политиката - независимо лява или дясна, в погрешна посока.

Въпросите за абортите и гей-браковете не са второстепенни
Това са важни елементи от всяка дясна ценностна система, а не обект на подсмихване и подигравка. Абортите и гей-браковете са еднозначно отхвърляеми от всеки автентичен дясно мислещ човек.

Глобализацията е правилна и полезна
Всяко отклоняване от идеите на глобализацията е антиестествено и анти-историческо. Нацията трябва да се пази в рамките на глобалния процес - като се възползва от него, а не като го отрича.

Регистрирай се за член! Стани част от бъдещето!


прочетете още:

Общ проблем на лявата политика

В много западно европейски страни наблюдаваме същото осъзнаване за пагубното влияние на лявата политика. Хората виждат, от левите политици само корупция която води до икономически блокаж. Данъците се дигат за да може парите на работещите да покриват социални помощи за безотговорните, които не желаят да работят. Високите такси от своя страна принуждават големия бизнес да пренасочи инвестициите си в други страни с по-ниски такси. В крайна сметка това се отразява не само в спад на икономиката, но и на морала в нацията. Като похлупак на всичко, левите-либерални партии активно прокарват закони, които умаловажават значението на брака и семейството, те пренасочват милиярди евро към организации и дейности целящи прокарване на културата на свободен секс всред младите. А разбира се със секса идват и алкохола, наркотиците и престъпността.

Поначало лявата политика е социалистическа и доста подобна идеологически с лявите философски основи на Комунизма. Изтъква се грижата за бедните, слабите, нуждаещите се от социални помощи като най-висшата им добродетел и достойнство. Фактическия резултат обаче е, че с политиката си те подкрепят бедните да останат бедни, а социално зависимите да останат социално зависими. Това е все едно съзнателно да държиш някой ниско, затънал с проблеми, за да можеш постоянно да изтъкваш своята висота. Това е по-скоро психологически комплекс за малоценност. Какво би станало ако тези хора се развият и вече на са бедни и социално зависими, тогава Демократите не биха имали никаква стойност за никого. Същото бе и в бившите Комунистически държави; всички бяха държани бедни за да може Партията да е уважамана като грижовната майка кърмилница. Нали и точно затова много старци в България все още плачат за Комунизма, който не ги научи на нищо друго освен безотговорно да чакат държавата да им гарантира всичко. Под всичко обаче, в случая се имаше впредвид само основните нужди за мизерно оцеляване, и дългите опашки за хляб. Още...

Комунизма и Маркс: Илюзия, заблуда, машина на смъртта Илюзията на Комунизма - Tова което насилствените им революции донесоха в действителност бе, без изключение, лидери с окървавени ръце, подтиснати общества и търсещи начин да избягат бежанци, както и безнадеждно блокирала икономика.


Прочетете в други страници:

.

Свържете се с нас за повече информация:

църква на обединението, обединителна църква, сун мюнг муун, империята на мун, силата на мисълта думите любовта, мотода силва, гледане на ръка

Семейна Федерация
За страницата

Други сайтове


За контакт

FFWPU, Семейната Федерация е неправителствена организация със специален статут в ООН.






  • Not all articles are redacted yet!