кликнете на образа за да гледате видеото


Global Peace Tour

United Nations

World Summit

Character Education

Peacemakers

MEPI
gravatar

Общ проблем на лявата политика

.

Общ проблем на лявата политика

В много западно европейски страни наблюдаваме същото осъзнаване за пагубното влияние на лявата политика. Хората виждат, от левите политици само корупция която води до икономически блокаж. Данъците се дигат за да може парите на работещите да покриват социални помощи за безотговорните, които не желаят да работят. Високите такси от своя страна принуждават големия бизнес да пренасочи инвестициите си в други страни с по-ниски такси. В крайна сметка това се отразява не само в спад на икономиката, но и на морала в нацията. Като похлупак на всичко, левите-либерални партии активно прокарват закони, които умаловажават значението на брака и семейството, те пренасочват милиярди евро към организации и дейности целящи прокарване на културата на свободен секс всред младите. А разбира се със секса идват и алкохола, наркотиците и престъпността.


Поначало позицията на Демократите (лявата партия в САЩ) е социалистическа и доста подобна идеологически с лявите философски основи на Комунизма. Изтъква се грижата за бедните, слабите, нуждаещите се от социални помощи като най-висшата им добродетел и достойнство. Фактическия резултат обаче е, че с политиката си те подкрепят бедните да останат бедни, а социално зависимите да останат социално зависими. Това е все едно съзнателно да държиш някой ниско, затънал с проблеми, за да можеш постоянно да изтъкваш своята висота. Това е по-скоро психологически комплекс за малоценност. Какво би станало ако тези хора се развият и вече на са бедни и социално зависими, тогава Демократите не биха имали никаква стойност за никого. Същото бе и в бившите Комунистически държави; всички бяха държани бедни за да може Партията да е уважамана като грижовната майка кърмилница. Нали и точно затова много старци в България все още плачат за Комунизма, който не ги научи на нищо друго освен безотговорно да чакат държавата да им гарантира всичко. Под всичко обаче, в случая се имаше впредвид само основните нужди за мизерно оцеляване, и дългите опашки за хляб.


Комунизма и Маркс: Илюзия, заблуда, машина на смъртта Илюзията на Комунизма - Tова което насилствените им революции донесоха в действителност бе, без изключение, лидери с окървавени ръце, подтиснати общества и търсещи начин да избягат бежанци, както и безнадеждно блокирала икономика.


Кой е виновен за кризата в САЩ
САЩ са в най-лошата криза от Голямата депресия, според исказване на Обама. Но кой е виновен за това?
vote McCain video Видео с обстойно проучване на фактите показва, че настоящата икономическа криза е причинена от Демократите (лявата партия в САЩ) и от поредица от финансови и законодателни решения, които те прокарват предназначени да "обезпечат домове за бедните." Видеото показва как Демократите натискайки за даването на кредит за бедните по-скоро разруши живота им отколкото да им помогне.

Но според коментар на Професор Гордън Андерсън, всъщност достатъчна отговорност за кризата тежи и над двете страни; Републиканците и Демократите. В крайна сметка и двете партии, както и много американци се провалиха да разберат необходимостта от финансова дисциплина и приеха кредита като опият за масите.


прочетете още:

Българската икономика е пред тотален колапс

Българската икономика е пред тотален колапс, но не заради глобалните проблеми, а заради супер погрешна политика в последните 3 мандата, заяви Българската интернет партия. Управляващите ще извъртат до последно за да се изкарат успешни. Пълния матерял


Прочетете в други страници:

.

Свържете се с нас за повече информация:

църква на обединението, обединителна църква, сун мюнг муун, империята на мун, силата на мисълта думите любовта, мотода силва, гледане на ръка

Семейна Федерация
За страницата

Други сайтове


За контакт

FFWPU, Семейната Федерация е неправителствена организация със специален статут в ООН.


  • Not all articles are redacted yet!