кликнете на образа за да гледате видеото


Global Peace Tour

United Nations

World Summit

Character Education

Peacemakers

MEPI
gravatar

Муун и семейството на Буш

.

Връзките между Муун и семейството на Буш


Братът на американския президент подкрепя проекти за мир, но какъв е точно проблема на АТАКА относно това. Наскоро АТАКА публикува негативна статия, в която ясно си проличава както невежеството им относно Американската политика така и тясната връзка на АТАКА с Комунизма.

Президент Рейган заявява, "Ние имахме желанието, но без Преп. Мун никога нямаше да спрем Комунизма." Д-р Мун е известен с ролята си за падането на Комунизма. Чрез Вашингтон Таймс той обърна нещата в тази идеологическа война...

Какво е общото между считания от мнозина за месия Сан Мьон Мун и Нейл Буш, братът на президента на Съединените щати Джордж Буш? Като основател на вестник Вашингтон Таймс, изиграл основна роля в падането на Комунизма, д-р Мун е дълбоко уважаван от почти всички Американски президенти от последните десетилетия.

Нещо повече, проектите и дейностите за Световен мир които д-р Мун е иницирал се ползват с подкрепата не само на десетки бивши и настоящи президенти, но и от много членове на техните семейства. Това ясно показва, че не става въпрос просто за политически коректно добро отношение към д-р Мун и неговите организации, а искрено признание и оценяване на неговите усилия да разреши най-основните и належащи проблеми на човечеството; като гладът, пропастта между богати и бедни, проблема с междурелигиозната, етническа или расова нетърпимост.

Нейл Буш наистина оказва активна подкрепа на д-р Мун в околосветската му обиколка с послания за мир. Но той не е единствен. Дъщерята на Президент Рейган, както и членове от семейсто на бившия президент на САЩ, Джерълд Форд, както и самите им родители не само са изразявали одобрението си, но и активно подкрепят дейности на Организациите за Мир на д-р Мун.

Мечтата на Мартин Лутър Кинг, Махатма Ганди и Сан Мьон Муун за Световен Мир е и мечтата на цялото човечество. Всеки един от тях е преминал и през период на преследване и неразиране но е повлиял курса на историята безвъзвратно.


Сигурно си спомняте, че 88-годишният Мун е започнал от бедност кореец, който с много усилия изгражда световен фундамент в усилията си за мир и премахване на бариерите и предразсъдъците между религии, раси, култури и националности. Той притежава вестник "Вашингтон таймс" и организира международни бракосъчетания с идеята, международните бракове са най-добрия начин да се премахнат веднъж за винаги съществуващите предразсъдъци, омраза и нетърпимост. "Тези бракове допринасят за осъществяването на огромната задача да се преодолеят расовите, културните, националните, етническите и религиозните бариери и така да се създаде единно човешко семейство. В Божиите очи цветът на кожата не е от значение. Бог не признава националните граници. Бог не застава зад бариерите на религията и културата. Това са единствено измами на дявола. Дяволът ги е използвал, за да владее над човечеството като грешен родител в продължение на десетки хиляди години", заявява д-р Сан Мьон Мун.

Само че едва ли помните, че преди две години в сградата на американския Сенат Сан Мьон Мун и съпругата му получиха почетната награда “Корона на мира” за усилията си в полза на световния мир, и то в присъствието на американски сенатори и видни християнски пастори. По време на церемонията Муун обяви също така, че дори хората от Ада като "Хитлер и Сталин" могат да намерят спасение в неговото учение основано на Истинската любов и миротворство. Самия Исус ни учи, „по плодовете му ще го познаете.” Или както Проф. Д-р Мортън Каплан, от Чикагския Университет заявява, „Работата на Преподобния Мун и неговото движение могат да преместят планини и може бе един ден че служат като опората на Архимед за промяната на света.” „Запознайте се с обхвата на дейностите на Д-р Муун. Учете, за да разберете виждането, което той предлага за бъдещето, и тогава решете за себе си дали виждате Божията ръка зад всичко това.”

Революционна едея за мир
РЕВОЛЮЦИЯ НА СЪРЦЕТО И СЪВЕСТТА

Заедно с лидерите на движението за мир, сред които беше и Нейл Буш, по-малкият брат на американския президент Джордж Буш-младши, Муун пристигна във Филипините. Страната е част от 100 дневната обиколка на д-р Мун, която предвижда посещение в сто града от 67 страни и е дълга почти 1000 000 мили". По време на своето турне Муун провъзгласи революционната идея за това как да бъде установен световен мир. Той нарича своето виждане "World Peace King Bridge-Tunnel" (Кралски мост-тунел за обезпечаване на мира по целия свят) и като че ли е по-добре то да бъде обяснено с неговите думи:

"Много хилядолетия Сатаната е използвал Беринговия проток, за да разделя географски Изтока и Запада, Севера и Юга, а така също Северна Америка и Русия. Аз предлагам да се построи мост над Беринговия проток или да се прокопае под него тунел, за да може нашата планета да бъде опасана с една супермагистрала, от нос Добра Надежда в Южна Африка до Сантяго в Чили и от Лондон до Ню Йорк и така целият свят ще стане единна общност."


Проблема на АТАКА е явен
Разбира се на АТАКА такива идеи, като “Светът като едно глобално семейство с център Бог” никак не им харесват. Разбира се, тези идеи и цели не отговарят на техните тесногледи и егоистично национални и етнически интереси. Виж ако Сан Мун бе за религиозна и национална омраза и нетърпимост той автоматически щеше да се превърне в идол за умниците от АТАКА, но за тяхно нещастие той не е. Да не говорим за вярата в Бог, която за АТАКА е разбира се “богът” който мрази всички други освен Православните и Българите. Това сектантско и тесногледо разбиране на АТАКА едва ли би трябвало да се допуска в политическите среди на цивилизована държава през 21 век.

Комунистическите корени на АТАКА
Истинския проблем на АТАКА обаче с личността на преподобния Мун, е неговата роля в падането на Комунизма. АТАКА е създадена по Руски модел на националистическа партия която да зароби родното ни Православие за собствените си анархични интереси. Същинската цел обаче е да върне в някаква ехидна и извратена форма каквото може от Комунизма. Точно във факта, че АТАКА е създадена като комунистическа патерица се крие причината за яростните атаки срещу Сан Мьон Мун и срещу Америка.
Бъдещето е далеч отвъд песимистичните виждания които АТАКА ни желаят
Вместо свят на бедност който АТАКА предвещават в статията си, идеите на д-р Мун за бъдеще на мир и хармония между расите и народите наистина е пред нас. Икономическия прогрес наистина позволява чрез световна магистрала светът да се превърне в едно голямо село.

"Бог ни предупреждава, че повече не ще търпи изолация и разделение. Изпълнението на този проект ще свърже света като едно село. Ще разруши създадените от човека стени между раси, култури, религии и държави, като така ще установи Царството на мирния идеален свят, което е било Божието съкровено желание. Съединените щати и Русия могат да станат едно. Европейският съюз, Китай, Индия, Япония, Бразилия и всички други нации, а също и световните религии могат да обединят усилията си, за да успеем в този проект. Успехът на този проект ще бъде решаващ за установяването на мирния идеален свят, където хората повече няма да воюват помежду си." - Сан Мьон Мун

Колкото и да не им харесва на тези от АТАКА, в идващите години хората все повече ще могат да пътуват, бариерите които сега изглеждат непреодолими естествено ще изчезнат.

Междуетническата и междурелигиозна омраза, които АТАКА само желаят да подклаждат в опита си да ги експлоатират за собствения си прогрес, също ще останат само като болезнен спомен от миналото.

Накратко каузата на АТАКА колкото и успешно да залъгва хората сега е вече обречена на мизерен провал, понеже тези анти-прогресивни идеи, на които АТАКА е носител, просто нямат място в човешкото бъдеще.

Института за изучаване на Американските религии, нарича движението на преп. Муун, „Най-успешната нова религия на миналия век.”

Пастори свидетелстват, Християни за Муун,
Политици за Муун, ООН за Муун,
Теолози за Муун, Империята на Мун,

Прочетете в други страници:

.

Свържете се с нас за повече информация:

църква на обединението, обединителна църква, сун мюнг муун, империята на мун, силата на мисълта думите любовта, мотода силва, гледане на ръка

Семейна Федерация
За страницата

Други сайтове


За контакт

FFWPU, Семейната Федерация е неправителствена организация със специален статут в ООН.






  • Not all articles are redacted yet!