кликнете на образа за да гледате видеото


Global Peace Tour

United Nations

World Summit

Character Education

Peacemakers

MEPI
gravatar

Муун получава широка подкрепа

.



Муун:

ОТ ПРЕСЛЕДВАНЕ КЪМ ПРИЕМАНЕ

Рязък обрат в международното отношение към световния религиозен и обществен лидер, Сан Мьон Мун.

Д-р Мун е известен като основател на Вашингтон Таймс, изиграл централна роля за падане на комунизма, е признат за шампион на междурелигиозния диалог и революционен подръжник на семейните ценности.

В миналото преп. Мун често се стрещаше с медийни атаки и неразбиране. Днес по-цял свят се наблюдава рязък обрат в това. Примери долитат от всички краища на света едва ли не всекидневно.

В Парагвай синът на д-р Мун организира Световен фестивал за мир в зала с 25 хиляди души. Но хората показват толкова огромен интерес, че министърът на туризма изразява притеснение: „Целия Парагвай се интересува от това събитие, а тази зала е прекалено малка.” Полицията блокира движението на колите цели десет пресечки, нещо което не е правено никога в историята на нацията. Дори при папското посещение това не се е случвало.

Само опашката за билети се проточва над двадесет пресечки със десетки хиляди чакащи. Дори и когато вали и през ноща чакащите остават, само и само да могат да присъстват на събитието. Статиите показват снимки от хеликоптер на този невероятен прецедент. „Никога в историята на Парагвай не е имало подобно събитие. Това Движение за мир раздвижи цялата нация”, коментира един от вестниците.

Кой в миналото е очаквал движението за мир на д-р Мун, един започнал от нищетата на опустушената след войната Корея, да премине през световно преследване и да достигне толкова силно световно влияние и признание.

Пионерът в борбата за човешки права и десетократен конгресмен, преп. Уолтър Фаунтрой отбелязва: „Аз подкрепям напълно преподобния д-р Сан Мьон Муун, защото той влага всичките си финанси и целия потенциал на организациите му за две основни цели; мирът и семействата.” Сенатор Лари Преслър добавя: „Моето възхищение от Д-р Муун и съпругата му нарасна безмерно. Неговата енергия, визия и отдаденост на каузата на мира са несравними в историята на човечеството.”

След като разбират визията на д-р Мун за световен мир, конгресмени предлагат пълна подкрепа и с целия си персонал организират конференция в зградата на Корейското национално събрание с 300 членове на Националния съвет и посланници на Корея от други нации. Събитието бива предавано по телевизията и няколко кандидат-президенти се изказват. Този феномен също става често явление. Много правителства по света вече осъзнават ползата и дават пълна подкрепа на организациите на преподобния д-р Мун.

Изследване за причините на този обрат в отношението показва, че това се дължи на революцията на интернет. Силите които не желаеха истинската информация за огромния принос на д-р Сан Мьон Мун да излезне на яве, лесно успяваха с малки негативни кампании да настроят обществото така, че дори да не желае да чуе. Тези преднамерени негативни сили разчитаха, че страхът който вкарват в сърцата на хората ще е достатъчен инструмент за техните егоистични каузи. Днес обаче живеем в ерата на свободния достъп на информация и хората сами могат да открият фактите и разберат истината без някой да ги манипулира преднамерено към негативизъм.

Семейна партия в Южна Корея Южнокорейския религиозен лидер, д-р Сан Мьон Муун , признат още за шампион на миротворчеството и междурелигиозния диалог, обяви вчера, че създава собствена политическа партия, съобщи ИТАР-ТАСС...

25 години Вашингтон Таймс -------------------------

Лейди Тачър поздравява д-р Муун

Г-жа Тачър поздрави приноса на д-р Муун и основания от него Вашингтон Таймс. "Д-р Муун започна Вашингтон Таймс... твърдото изправяне на вестника срещу съветския комунизъм и подкрепата която той даде за президента Рейгън и мен самата за приключване на Студената война". Още...

----------------------------------------------------------------------------------

Спортът в подкрепа на мира

Пеле, „Царя на Футбола”, подкрепя д-р Мун в спортна инициатива за мир. Футбола е естествен мост между култури, религии, раси, етнически групи и нации. Поради тази визия за футбола, като мощна обединителна и миротворна сила д-р Мун основа през 2002 Световната купа по футбол за мир. Още...

Прочетете в други страници:

.

Свържете се с нас за повече информация:

църква на обединението, обединителна църква, сун мюнг муун, империята на мун, силата на мисълта думите любовта, мотода силва, гледане на ръка

Семейна Федерация
За страницата

Други сайтове


За контакт

FFWPU, Семейната Федерация е неправителствена организация със специален статут в ООН.






  • Not all articles are redacted yet!