кликнете на образа за да гледате видеото


Global Peace Tour

United Nations

World Summit

Character Education

Peacemakers

MEPI
gravatar

Кампания за забрана на Коледа

Реклами и антиреклами на Рождество Христово в автобусите
16 Декември 2008 г.


Редица хуманистични и атеистични групи започват ежегодната си кампания, с която целят да се забрани отбелязването на Рождество Христово на публични места и признаването на вярата в Бог.

Американската хуманистична асоциация възнамерява да залепи по автобусите във Вашингтон над 200 атеистични лозунга: „Защо да вярваш в Бог? Просто бъди добър заради самата доброта.” Хуманистите обясняват тези лозунги с убеждението си, че те нямат нужда от Бог, за да са добри. Всяка година хуманистични и атеистични групи се опитват да премахнат рождествените сцени от обществените места, както и изцяло да се забрани в училищата споменаването на раждането на Христос.

Тези опити наред с всички досегашни за пореден път ще претърпят неуспех, тъй като в САЩ все повече хора вярват в Бог. Преди няколко години Американската християнска коалиция с помощта на хиляди доброволци изигра изключително важна роля и успя да убеди големите търговски центрове да върнат името Рождество Христово по магазините и рождествените украси.

Прочетете в други страници:

.

Свържете се с нас за повече информация:

църква на обединението, обединителна църква, сун мюнг муун, империята на мун, силата на мисълта думите любовта, мотода силва, гледане на ръка

Семейна Федерация
За страницата

Други сайтове


За контакт

FFWPU, Семейната Федерация е неправителствена организация със специален статут в ООН.






  • Not all articles are redacted yet!