кликнете на образа за да гледате видеото


Global Peace Tour

United Nations

World Summit

Character Education

Peacemakers

MEPI
gravatar

Магистрала, ще свърже Азия и Америка



Световна магистрала
която ще свърже Азия и Америка


Замислят строежа на Световна магистрала която да всърже континентите с високо скоростни влакове и магистрали.

В началото на 2007-ма САЩ и Русия се обединиха за започване на предложения от UPF "Тунел на Мира" в Беринговия проток. Проекта включва супер бързи влакове на магнитни възглавници, които ще се движат във вакум и ще достигат скорост над 7000 км в час.

Световна Магистрала ще свърже света като едно глобално семейство, да допринесе за премахване на икономическите, политически и културни разделения между хората. Всички столици ще бъдат свързани с високо скоростни влакове и магистрали.

Можете ли да си представите да пътувате в тунел през океана със скорост над 5000 мили в час. Дори и да звучи като научна-фантастика това въобще не е невъзможно. Преди 30 Федерацията за мир вдъхновява учени от цял свят да работят за създаването на проект за Световна магистрала и тунели свързващи континентите. Те спонсорират множество научни конференции и стимулира научни изследвания. По това време това изглежда като научна-фантастика. Повечето мислят, че не е възможно. В началото на 2008 г. обаче бяха направени първите стъпки към изграждането на такъв тунел през Беринговия проток.

Икономическите предвиждания показват изплащането на инвестициите в тунела да бъдат доста бързи.... няколкото милиярда са нищо в сравнение с петролните спестявания и ефикасност на тази влакова система сравнено с въздушния и водния транспорт на суровини, природен гас и др. Определено смятам, че е по-добре от харченените на ден, по един милиард в Ирак! Това е брилянтна идея. Може да бъде направено, и е липсващата връзка на световния транспорт.

Прочетете в други страници:

.

Свържете се с нас за повече информация:

църква на обединението, обединителна църква, сун мюнг муун, империята на мун, силата на мисълта думите любовта, мотода силва, гледане на ръка

Семейна Федерация
За страницата

Други сайтове


За контакт

FFWPU, Семейната Федерация е неправителствена организация със специален статут в ООН.






  • Not all articles are redacted yet!