кликнете на образа за да гледате видеото


Global Peace Tour

United Nations

World Summit

Character Education

Peacemakers

MEPI
gravatar

Среща на Върховния съвет за мир

.

Среща на Върховния съвет за мир

UPF World Summit on Peace 2007

На среща на високо равнище бе изрзена решителност за изграждането на мостове на диалог, разбирателство и мир. Проектът за Тунел на мира през Беринговия проток ще „обедини светът като едно голямо селище” и събори стените между раси, култури и националности, по думите на Министъра на образованието и културата на Санта Лучия, Гаспар Чарлмейн.

Среща на високо равнище с 350 делегати

Среща на високо равнище с 350 делегати

Обсъдени бяха и въпросите с ролята на религиите за постигането на световен мир и преодоляване на съвеременните морални проблеми.

„Чрез работата на д-р Мун ние се справяме с коренните проблеми на обществото,” заяви Хамилтън Гриин, Премиер министър на Гвинея (1985-1992). Много световни посланници на мира изразиха признание и подкрепа към основателя на Федерацията за глобален мир, д-р Сан Мьон Мун.

„Подкрепям идеята за Междурелигиозен съвет възобновяващ ООН. Също съм в съгласие с д-р Мун, че най-сериозните проблеми пред които сме изправени са свързани с разрушението на семейството.

Хусен Фара Аидид, Премиер министър на Сомалия

„Религията е играла огромна роля в трансформирането на културите през историята, а възобновяването на добротата и морала са нужни в съвременното общество. Отец Мун е личност чиито усилия могат да донесат промяна.”

Лоид Ерскин Сандифорд, Премиер министър на Барбадос (1987-1994)

„Като Конфуционист аз желая да видя светът като едно семейство (всички сме братя и сестри). Надявам се Конфуцианството ще помогне на Китай да се присъедини към ‘световното семейство’. Конфуцианството е напълно в съгласие с учението преподобния Мун за ненасилие и съвместна работа за световния мир.”

Ксю Пинг Хонг, Директор на Конфуцианската академия, Китай

„Ние трябва да открием път за премахване на психологическите бариери между враждуващите и да развием проекти за помирение”, заявиха организаторите от Федерацията за мир.

Прочетете в други страници:

.

Свържете се с нас за повече информация:

църква на обединението, обединителна църква, сун мюнг муун, империята на мун, силата на мисълта думите любовта, мотода силва, гледане на ръка

Семейна Федерация
За страницата

Други сайтове


За контакт

FFWPU, Семейната Федерация е неправителствена организация със специален статут в ООН.






  • Not all articles are redacted yet!