кликнете на образа за да гледате видеото


Global Peace Tour

United Nations

World Summit

Character Education

Peacemakers

MEPI
gravatar

Учени заснеха как вирусът на СПИН заразява клетките

.
Изследователи най-после установиха начинът по който ХИВ вирусът се предава от заразените към здравите клетки.




Учени успяха да заснемат как вирусът на СПИН се разпространява в човешкия организъм. Най-после учените имат надежда, че откритието ще помогне за създаването на ваксина срещу вируса погубил над 25 000 000 души.

Изследването стана възможно след като бе създаден молекулярен клонинг на HIV клетки светещ зелено при излагане на синя светлина. Това позволи заснемане на целия път на инфектираната клетка.

Откритието показва паралел между начина на предаване от човек на човек (при интимен сексуален контакт) и контакта на заразена клетка със здрава. Между тях се образува мост, при който става предаването.

Досегашните опити за създаване на ваксина срещу СПИН са били неуспешни понеже се смяташе, че заразените клетки се копират и се разпространяват по целия организъм. Поради това всички предишни ваксини се концентрираха върху това да засилят имунната система, за да се разпознаят циркулиращите заразени клетки и да се атакуват от имунната система.

Ако кажем, че раковото заболяване отразява егоистичния начин на живот, при което клетките започват да живеят само за себе си, за сметка на просперитета на целия организъм. При болеста на СПИН отново откриваме молекулярен модел който отразява неморалните сексуални връзки със произволни партньори.

Частичното сливане на клетките предава вируса, който в последствие по идентичен начин се предава на всички клетки с които има контакт. Погледнато външно, предотвратяването на заразата е много просто. Това е по-лесно отколкото да се предпазим от настинка. Единственото изискване е да нямаме сексуални контакти с произволни партньори. Ако обществото бе изградено от здрави и верни семейства, то заразата от ХИВ би била невъзможна.

Болестите са проекция и отразяват непринципни начини на живот, които природата и космоса не одобряват.

Прочетете в други страници:

.

Свържете се с нас за повече информация:

църква на обединението, обединителна църква, сун мюнг муун, империята на мун, силата на мисълта думите любовта, мотода силва, гледане на ръка

Семейна Федерация
За страницата

Други сайтове


За контакт

FFWPU, Семейната Федерация е неправителствена организация със специален статут в ООН.






  • Not all articles are redacted yet!