кликнете на образа за да гледате видеото


Global Peace Tour

United Nations

World Summit

Character Education

Peacemakers

MEPI
gravatar

Нострадамус - Ядрена Война или Мир

Нострадамус, предсказанията на Нострадамус, пророчества за края на света 2012
Нострадамус - Ядрена Война или Мир

Нострадамус предрича,че в средата на 2028г трябва да бъде създаден нов източник на енергия.

Но ако човечеството не приеме воденето на новата Месиянска личност, тогава ще пламне въоражен конфликт. Точно 2012 година е ключова, дали човечеството ще тръгне към мир или разрушителна война.

При неизпълнение на човешката отговорност би могала да започне Трета световна война,която ще се иницира от 2010-а и ще завърши през октомври 2014-а. Отначало в нея ще се използват конвенционални оръжия,после-химически,накрая-ядрени.Радиоактовните частици ще превърнат Северното полукълбо в гробище.Малкото останали Живи хора ще страдат от кожни заболявания,включително и от рак.До 2016г Европа ще е почти напълно безлюдна. Този ужас ще продължи до 2025г.

Другият сценарии е Европа да бъде разкъсана от вътрешни войни между с нарастващото Мюсюлманско население. Само Месията може да спре и предотврати успешно тези конфликти. Дали човечеството ще се събуди от предсказанията на Нострадамус? Нострадамус твърдо вярва, че ще изберем мира.

Според пророчествата на Нострадамус към 2043-а световната икономика ще е в небивал подем, един от най-ефективните методи за лечение на различни заболявания ще е трансплантацията на изкуствени органи По това време ще бъде изградено първото селище на Марс.

Седемте знака на Нoстрадамус

Ето и най-важните описания които Нoстрадамус дава. Тези които ще разсеят неяснотите, като направят описанието доста ясно и неоспоримо за да може всеки сам да направи изводите си и разпознае кой е този Миротворец.

Първо, Месиянската личност ще се роди на Изток; от Ориента, жълтата раса. Това е раьона на Китай, Корея и Япония. Китай и Япония са доста атеистични и деспотични в близката история, но в Корея откриваме наличието на пророчества от преди стотици и хиляди години, че Истинския човек – Месиянската личност за всички религии ще се роди там точно в нашите дни.

Второ, Месията ще бъде много преследван и многократно хвърлян в затвора. Нормално е появата на напълно нова религия да предизвика силен сблъсък със старите религиозни разбирания, макар и нейната цел да е тяхното пробуждане и обединение. Това пророчество стеснява още повече параметрите на търсенето ни.

Третото предсказание е, че Той "Ще обединява религиите срещу Червеното (Комунизма)“. Освен че Нoстрадамус описва Месията като обединител на религиите, той уточнява и ясна задача с която Той ще се бори – спирането на Атеистичната кървава експанзия на Комунизма наречен в Библията „Червения змей“ – „Антихриста“, отричащ всякакъв Бог. Така идваме до четвъртият знак даден от Нoстрадамус.

Четвъртото, до 1991 година човечеството вече ще е чуло кой е Месията. Нoстрадамус не казва, че ще вярваме, че той е Месията, но определено ще сме чули за него, както и за това, че се обявява за Месия, но човечеството няма да иска да повярва. До тази година Месията вече ще е успял да изгради световен фундамент. Той ще е изиграл някаква ключова роля за падането на Комунизма. Вече ще е видимо че това е нова, влиятелна световна религия, чиито произход е от жълтата раса и която се бори за обединението на религиите. Достатъчни факти за да го разпознаем. Но със следващия белег Нoстрадамус напълно ще премахне възможността за убъркване.

Петият белег е най-конкретен от всички. Нoстрадамус директно споменава името на новата Меиянска личност. Нoстрадамус отбелязва, че той ще дойде под името „Мун“. Пророкът говори за това как Мун и неговите последователи ще бъдат преследвани и фалшиво обвинявани. Името „Мун“ е Корейско и по значение отговаря на значението под което Библията предсказва, че ще дойде Месията. Откровения 19 заявява, „И неговото име ще бъде ‘Божието Слово’.“ Йероглифите на думата Мун означават точно това – Словото на Бог дадено на човека – „Божието Слово“.

Шестият знак е че с Новата истина която Месиянската личност донесе ще се установи вечния мир и обедини всички досегашни философии, религии и разбирания. Вярно е, всичките създадени от д-р Мун организации се борят за Световен мир и обединение. Но има един блокиращ ни проблем – масовите сватби на Муун. Може би затова Нoстрадамус не е пропуснал да отбележи това като един от белезите.

Седмият знак даден от Нoстрадамус, определено се изпълнява само и единствено от Учителя Мун. Според пророка, където и да отиде той ще благославя семействата. Може би ще си спомним, че и Библията описва Второто пришествие във връзка с Голяма сватба на която всички са поканени.

Предсказанията на Нoстрадамус доста добре се припокриват и с Корейските пророчества за Месията, дадени от преди хиляда години. Откриваме добро допълване на картината и от предсказанията на Ванга.

Нострадамус, предсказанията на Нострадамус, пророчества за края на света 2012

Прочетете в други страници:

.

Свържете се с нас за повече информация:

църква на обединението, обединителна църква, сун мюнг муун, империята на мун, силата на мисълта думите любовта, мотода силва, гледане на ръка

Семейна Федерация
За страницата

Други сайтове


За контакт

FFWPU, Семейната Федерация е неправителствена организация със специален статут в ООН.






  • Not all articles are redacted yet!