кликнете на образа за да гледате видеото


Global Peace Tour

United Nations

World Summit

Character Education

Peacemakers

MEPI
gravatar

Предсказанията за "самоунищожението на човечеството" и "края на света"

Предсказанията за "самоунищожението на човечеството" и "края на света"
Предсказанията за края на Епохата на злото

"Края на света" и "самоунищожението на човечеството" трябва да бъдат избегнати чрез "духовно пробуждане" и "революция на сърцето, любовта и съвестта"
















Светът върви към задънена улица. Поради егоизма, нарастващата аморалност, омразата и войните човечеството е на път да се самоунищожи. Това отдавна щеше да е реалност, ако нямаше морални хора и Бог не работеше усилено да ни насочи към духовно пробуждане и съзнаване.


Знаците на "Края на света"

Точно това заявяват и пророчествата: "Как ще познаете когато времето на Второто пришествие е дошло?" "Когато видите майките масово да убиват децата си още преди да са се родили, знайте, че Той (Месията) вече е дошъл."

И Библията и всички други пророци и предсказания предричат, че в последното време

1. Любовта ще охладнее - не се женят, карат се, разводи, не искат деца да създават и гледат, изоставят си децата...

2. Днешната сексуална аморалност просто ще заличи света. Да не говорим за хомосексуализма. Но ако погледнем и процентите на раждаемост, някои раси съвсем семе на загиване.

3. Атеизма, материализма и егоизма доведоха до невиждани в историята войни през 20 век. Третата "Студената война" умори над 150 милиона в мирно време...

Ако не се появи този нов религиозен лидер, който според предсказанията ще спре този процес, то светът е обречен на самоунищожение. Природата и космоса не ще търпят такива паразити.

Пророчествата 2012 година

Повечето ясновидци предвиждат, че 2012 година ще бъде съдбоносна за Света . Как да се интерпретират думите на ясновидците? Ванга предвидила Трета световна война, но предвижда и мир... ще има ли край на света или това се отнася само за края на света на злото. Ако четем внимателно всички пророчества и предсказания, откриваме че става въпрос за духовна промяна към добро, за духовно пробуждане на човечеството и край на злото, аморалността, корупцията и войните.

Края на света идва през 2012 година. На 21 декември 2012 година ще дойде края на света. Но това означава, че от 2013 година започва Новия свят на доброто; свят пречистен от злото, егоизма и бариерите на миналото.

Тази промяна обаче не ще стане от самосебе си. Целият духовен свят, цялата сила на Бог, са концентрирани в подкрепа на Месиянската фигура която ще доведе до този преход към мир. Всички пророци говорят за този Миротворец, нов религиозен лидер, роден на изток, който ще обедини религиите и "подпише вечния мир". Много от тях назовават толкова конкретни белези за разпознаването му, че едва ли търсещия човек с отворено сърце ще може да сгреши да не го познае.

1. Ще е роден на изток - в Ориента (от жълтата раса)

2. Ще обединява религиите и донесе Пълната истина

3. Ще се бори срещу Атеизма и аморалността, като издига семейните ценности и "Благославя хиляди семейства" в "огромни сватби".

4. Ще предприеме мощно движение за мир във всички свери на човешкия живот. (Споменат е проект за Световна магистрала и Междурелигиозно помирение)

5. Ще направи духовна и морална революция донасяйки "Културата на Сърцето, Любовта и Съвестта"

6. Ще премахне бариерите и омразата между религиите, расите, нациите и обедини човечеството, като "Едно световно семейство с център Бог"

Това са общите храктеристики на този миротворец дадени от Ванга, Нострадамус, Библията, Тамара Глоба, Корейските пророчества и много други.


КНИГА: Истинска любов
Към мирен свят НОВИНИ
Необходимост от молитва
Чиста любов и характер
Божествения ПРИНЦИП
В ДУХОВНИЯ СВЯТ

Нoстрадамус: Седемте знака за разпознаване на Месията

Spiritual drawing: Maitreya Buddha is coming today


Фалшивата любов

Любовта е най-великата сила; извор на щастието. Егоистичата любов носи мъка, болка и разочарования. Без истински семейства не можем да създадем идеално общество, нация и свят. Към книгата

Прочетете в други страници:

.

Свържете се с нас за повече информация:

църква на обединението, обединителна църква, сун мюнг муун, империята на мун, силата на мисълта думите любовта, мотода силва, гледане на ръка

Семейна Федерация
За страницата

Други сайтове


За контакт

FFWPU, Семейната Федерация е неправителствена организация със специален статут в ООН.






  • Not all articles are redacted yet!