кликнете на образа за да гледате видеото


Global Peace Tour

United Nations

World Summit

Character Education

Peacemakers

MEPI
gravatar

Бавачката: Как като родители да се научим да общуваме и говорим с децата без да им викаме

Бавачка, Бавачката, Родители и деца: Как като родители да се научим да общуваме и говорим с децата без да им викаме
Родители и деца: КАК ДА БЪДЕМ ДОБРИ РОДИТЕЛИ
2010 автор: Juliuts | Любов | Семейство | Възпитание | Развод |


Как като родители да се научим да общуваме и говорим с децата без да им викаме?


"Децата само викат, боричкат се, но аз не мога да ги укротя". Напротив, можеш! Децата разбират всичко. Ако им викате това действа за момента, но после почват пак. Искате ли детето ви да се бои от вас? Заслужава си да се опитате да промените метода?


Искаме децата да ни уважават, а не да се боят от нас. Разликата е огромна. Ако като родители сме силни да се извиним на детето, по този начин го научаваме и то да се извинява, когато прави грешки. Когато поговорите с детето и го прегърнете чувствате, че никога повече не желаете да им крещите. Но стига ли само моментната решителност, никога вече да не повишаваме тон?


Вие избухвате когато загубите търпение и се чувствате безпомощни. Важно е да научите други, цивилизовани методи да постигнете послушание от децата. Тогава няма да ви се налага да стигате до крайности и крещите.



Ето друг пример:

"Не мога да усмирявам децата си, а това ме кара да се чувствам адски неудобно". Децата са без контрол. Майката повтаря детето да не прави нещо, а то продължава да го прави безнаказано. Напрежението се повишава. Ако ви звучи познато тази статия може да ви помогне.


Семейните правила


  1. Никакво биене
  2. Уважение
  3. Родителите трябва да бъдат екип (Бащата стриктен, майката глези - не става)
  4. Трябва да се отучат от лошите навици (Мислите че не може? Може)


Нормално е детето да се ядоса. Нормално е да плаче. Това не трябва да ви притеснява. Ако се предавате пред децата, нищо няма да постигнете. Не е нужно да се обяснявате на едно 3 годишно дете. Майката трябва да поеме контрола. За лошото поведение трябва да има последствия. Казвате че не сте съгласна, но не правите нищо. Така не става. Трябва да поемете нещата в свои ръце.

Колкото пъти детето не слуша, ще стои наказано и ще му обясните защо е наказано. Три минути да стои наказан и да се успокои. Но майката може да не издържи и да се опита да освободи детето предварително. Това убърква децата и подронва авторитета на родителите. Ако майката съботира опитите за наказание и вкарване на ред, това ще развали дететето.


Майката много дълго е позволявала децата да и се качват на главата и е страшно трудно да се вкара контрол. Тя мисли, че ако е строга с тях ще помислят, че не ги обича. Но не е така. Когато децата разберът границите, поставени твърдо и ясно, те се успокояват и чувстват по спокойни и обичани. Те си възвръщат уважението към родителите и чувстват, че родителите ги обичат.


"Не мога да го слушам да плаче". Знам. Но дори да го оставите да прави нещо нередно още 5 години, после няма да му е по-лесно да се откаже. Напротив, ще бъде много по трудно. Какво ще постигнете ако се опитвате да им спестите страданието сега? Само ще удължите агонията им, както и тази на цялото семейство. Да не говорим за бъдещето им което съсипвате.


Трудно ви е. Знам. Но е важно да спрете да търсите оправдания за толерирането на неправилните навици у децата. Истината е че с това отношение родителите подкрепят и стимулират това неправилно поведение.


Бавачка, Бавачката: Как като родители да се научим да общуваме и говорим с децата без да им викаме

КНИГА: Истинска любов
Към мирен свят НОВИНИ
Необходимост от молитва
Чиста любов и характер
Божествения ПРИНЦИП
В ДУХОВНИЯ СВЯТ

Нoстрадамус: Седемте знака за разпознаване на Месията

Spiritual drawing: Maitreya Buddha is coming today


Фалшивата любов

Любовта е най-великата сила; извор на щастието. Егоистичата любов носи мъка, болка и разочарования. Без истински семейства не можем да създадем идеално общество, нация и свят. Към книгата

Прочетете в други страници:

.

Свържете се с нас за повече информация:

църква на обединението, обединителна църква, сун мюнг муун, империята на мун, силата на мисълта думите любовта, мотода силва, гледане на ръка

Семейна Федерация
За страницата

Други сайтове


За контакт

FFWPU, Семейната Федерация е неправителствена организация със специален статут в ООН.






  • Not all articles are redacted yet!