кликнете на образа за да гледате видеото


Global Peace Tour

United Nations

World Summit

Character Education

Peacemakers

MEPI
gravatar

Предсказанията на Баба Ванга за Месиянска личност

Предсказанията На Баба Ванга

Месиянска личност ще донесе обединение и мир

Месиянска личност с учение и дейност точно съответстващи на Корейския религиозен лидер, Сан Мьон Мун, ще донесе вечния мир според Баба Ванга

Книги и статии за баба Ванга се търсят и четат много, но рядко се спираме на нейните Месиянски пророчества. Защо предсказанията й за "Светло бъдеще", което този Миротворец ще донесе, бяха пренебрегвани.

"Този който ще подпише окончателния договор за мира на планетата". "Христос отново ще дойде на Земята в бели дрехи. Настъпва времето, когато определени хора ще почувстват със сърцето си завръщането на Христос"

Пророчествата на Баба Ванга ясно предвиждат световно обединение на религиите точно по начина който Кореецът, Сан Мьон Мун, се стреми да го постигне. Ванга предрича и проекти за мир, точно съответстващи на поектите иницирани от д-р Мун. Случайност ли е това? Защо всички пророчества заявяват, че от приемането му зависи установяването на траен мир и просперитет за човечеството.

ЛЮБОВ И ЖИВОТ
Отговори в любовта
Как започват злото
Според предсказанията на Баба Ванга, този Миротворец "ще подпише вечния мир". Пророчествата на Ванга до момента са напълно вярни, но предвидила ли е правилно и фактите около този Месия?

Баба Ванга често е повтаряла, че Бог е един: „Нужен ни е един Бог” „Не се карайте..." Тези нейни думи сътоветстват на основното учение и са в основата на усилията на учителя Мун, който сам усилено работи за обединение на религиите и постигане на световен мир.

Съвпадение или признаване на истината
Ако преди няколко десетилетия Мун е посрещнат с огромно недоверие, неразбиране и преследване, днес видни религиозни лидери от всякакви деноминации свободно се изказват, че д-р Мун е Месиянака личност и няма какво повече да гледаме по облъците. Постиженията му в полза на мира са просто ненадминати и едва ли постижими за когото и да било без Божията благословия и водене.

Точно
както Ванга предсказва, Мун е роден на Изток. В страна свързана с "белите дрехи" - Корея.

Точно
както Ванга предвижда, Мун не само работи за обединение на религиите в полза на мира, но и го постига. С което в последните години Той е в центъра на мирните процеси в Близкия Изток.

Точно
както Ванга пророкува, Мун прокарва световни проекти за мир. Между тях е и споменатия от Ванга проект за Световна магистрала със свръх скоростни влакове. Нека напомним, че срещата с Ким Ир Сен и настоящите мирни преговори със Северна Корея също са факт благодарение на организациите на д-р Мун.

Точно
както Ванга предсказва, Бог е един и в бъдеще всички ще приемат едно учение - учението на тази месиянска личност. А учението на учителя Мун вече впечатлява представители както на всички религии, така и на политиката, науката, леви, десни, изтока и запада... Вече е видно, че това е единственото учение, което всички могат да приемат.

На малцина обаче е извествн факта, че без преп. Мун атеистичният Комунизъм нямаше да бъде преодолян. Ролята на д-р Мун за разпадането на Тоталитарните режими е клаючова. Всички сме били повлияни от "Гласът на Америка" и "Радио Свободна Европа", но не си даваме сметка, че 95% от информацията идваше от вестникът на този Кореец, Вашингтон Таймс. Това бе и една от основните причини за огромното преследване и негативност срещу него в миналото.

Той ще подпише вечния мир
Всичките до една, от стотиците организации и проекти, които Мун спонсорира, са безрезервно и всеотдайно насочени за трайното постигане на световен мир. Целите му обаче не са просто замазване на очите с някакви красиви лозунги и проектчета. Напротив, всичките му усилия са насочени за
трайното заличаване на проблемите от самия корен - и то на всички нива; семейни, морални, между-религиозни, между-расови и между-национални. Политици, учени и религиозни лидери не случайно започват да го признават; Д-р Мун влага и е направил повече за разрешаването на глобалните проблеми от което и да било правителство.

Нека не се заблуждаваме; Никой не би влагал милиарди в полза на мира, ако това не е искрената цел на сърцето му. Единствено негативността, омразата, тесногледието и предразсъдъците все още блокират сърцата на малък процент хора, да чуят и разберат...

Думи на Учителя Мун
Живота на Мун
Автобиография: д-р Мун
Учението му не е тесногледо и сектантско, както често се опитваха да ни втълпят. Напротив, отваря пътя както за духовна, така и за научна революция. Членовете и организациите му работят със всички хора и във всички свери на човешкия живот.

Много е късно вече друг да се роди и изпълни пророчествата по-добре от него. Единствената ни надежда е, че той ще успее да постигне тези красиви предсказани идеали. Основната цел на д-р Мун е за установяване на "Културата на сърцето" и обединяване на света, като "Едно семейство с център Бог".

Предсказания в подкрепа на Ванга:

Факти около личността на д-р Мун вече шокират света. Във Корейските пророчества от преди 1000 години е писано за неговото идване в Корея и се казва следното:


"Ако го узнаят хора, които не трябва да го знаят, на Спасителя ще му бъде трудно ... По тази причина тайните пророчества отодавна са скривали главата и свивали опашка, сменяли са местата горе и долу и затуляли смисъла, за да може да ги разбере сомо човек, притежаващ мъдрост”.

Там също се заявява,

“Спасителят е този от тях, който се яви не пръв, а втори. Неговата фамилия ще бъде скрита, когато той бъде изпратен на земята от Небето. Тази фамилия е Мун."

Нoстрадамус:
Седемте знака за разпознаване на Месията
Предсказанията на Нoстрадамус за този милениум (хилядолетие) също са свързани с появата на Месиянска личност. Той ще се роди на Изток; от Ориента, жълтата раса; ще бъде много преследван и многократно хвърлян в затвора. "Той ще обединява религиите срещу Червеното (Комунизма)". Нострадамус казва дори неговото име - "Мун". Той ще бъде нов религиозен лидер, който ще обедини всички досегашни философии, религии и разбирания. Където и да отиде той ще благославя семействата в големи масови сватби. Прочети още...


ШАМПИОН НА МИРА: Сан Мьон Мун
.

Биографията на д-р Мун: национален хит


Д-р МУУН в очите на видни лидери




БЪДЕЩЕТО СПОРЕД ПРОРОЧИЦАТА

Обединение на Религиите

Религиите ще изчезнат и човечеството ще вярва само в едно учение. "Сега различните религии искат да се възползват от каквото сварят, ама тяхното време си отива. Човечеството ще хвърли тия окови. Религията ще има друга задача." Религиите ще си подадат ръце за изграждане на един нов и мирен свят чрез водене от месиянската личност, която ще дойде.

Второто пришествие

Ванга предсказва идването на Второто пришествие „...това е Той, който отново се връща при нас, както беше обещал.” „Всички апостоли сега са в движение, всички апостоли са на Земята, тъй като времето на Свети Дух настъпи." Според думите й явно това време е сега.

Апокалипсисът: ПОСЛЕДНИТЕ ДНИ

"Онова, което е написано в Библията, ще се сбъдне! Апокалипсисът ще дойде! Вие не, но децата ви ще го преживеят!" "няма да има катастрофи, ни потоп. чакат ни 1000 години мир и благоденствие". "Този който ще подпише окончателния договор за мира на планетата". "Христос отново ще дойде на Земята в бели дрехи. Настъпва времето, когато определени хора ще почувстват със сърцето си завръщането на Христос".

Ще настъпи Мир на планетата

"Ние сме свидетели на съдбоносни събития. Двамата най-големи ръководители в света си стиснаха ръцете. Но ще мине много време, ще изтече много вода, докато дойде осмият, който ще подпише окончателния договор за мира на планетата." „Тогава ще дойде Осмият и той ще подпише окончателния мир на планетата, но това ще е началото на края!” Новия свят ще бележи края на старите системи изградени на базата на егоизма. Ще започне издигането на новата култура на мир.

Науката ще разбере за духовния свят

"Дойде времето на чудесата и науката ще направи големи открития в областта на нематериалното”, пророкува Ванга. „След нашата смърт ще трябва да отговаряме за нашите дела”. Човечествето ще разбере духовния свят. „Учените ще открият много факти за бъдещето на нашата планета и за Космоса. Ще намират данни за това в старите свещенни книги. Ще бъдат разгадани много тайни.

Прочетете в други страници:

.

Свържете се с нас за повече информация:

църква на обединението, обединителна църква, сун мюнг муун, империята на мун, силата на мисълта думите любовта, мотода силва, гледане на ръка

Семейна Федерация
За страницата

Други сайтове


За контакт

FFWPU, Семейната Федерация е неправителствена организация със специален статут в ООН.






  • Not all articles are redacted yet!