кликнете на образа за да гледате видеото


Global Peace Tour

United Nations

World Summit

Character Education

Peacemakers

MEPI
gravatar

Гениите на Сексуалната Революция: Зигмунд Фройд, Алфред Кинси и Хю Хефнер

Сексуалната Революция: Зигмунд Фройд, Алфред Кинси и Хю Хефнер сексуални желания
Бащите на аморалността: Зигмунд Фройд, Алфред Кинси и Хю Хефнер
Сексуалната революция: Какво ни донесе тя

Живеем в сексуално активно общество. Сексът днес е навсякъде и е много по-показен от когато и да е било. Много хора приемат това за естествен еволюционен процес или за знак, че се развиваме и модернизираме. Но това не е вярно.

Сексуалната революция беше един обмислен и злобен опит да се узакони безразборния секс.


Това което преди 50 години бе неприемливо в домовете на невярващите днес вече е нормално дори в домовете на повечето християни. Според изследване само 4% от израстващите деца днес ще приемат християнската вяра.

Но затова пък, 1 от 4 ще употребява наркотици; 1 от 3 ще се напива всеки месец;


Това което ще вложим в децата сега ще определи бъдещите 50 години на човечеството. Но какво виждат децата израствайки? 1 от 10 деца бива изнасилено. Половината от децата не са вече девствени и над 1 милион малолетни са бременни в момента.

Отнема едно поколение за да се промени курса на човечеството, за да се промени доминиращата култура...

Три са основните фигури, които стоят зад тази Провалена Революция: Зигмунд Фройд, Алфред Кинси и Хю Хефнер. Те искаха да променят американското отношение и закони и определено имаха лични мотиви, а не обществени, правейки това. Всеки един от тях имаше изкривена и деградирала представа за сексуалността, любовта и ролята на брака и семейството. Те убеждаваха,че всякакви сексуални желания са добри, че себеконтрола е нездравословен и неестествен, и че поставянето на каквито и да е ограничения върху сексуалната изява е потискане и нарушение спрямо личната свобода.

Сексуалната вярност на родителите е важна за детето


Сексуалната вярност е основа за доверие в семейството









Сексуалната Революция: Зигмунд Фройд, Алфред Кинси и Хю Хефнер сексуални желания

БАЩИТЕ НА СЕКСУАЛНАТА РЕВОЛЮЦИЯ


ЗИГМУНД ФРОЙД (1856-1939)

Д-р Зигмунд Фройд, бащата на психоанализата, е бил един от първите в своя бранш, който изучава човешката сексуалност и как тя влияе психологически. Той свежда секса до основните човешки инстинкти, не по - различни от желанията за храна и сън. Заявява, че подтискането на което и да е сексуално желание води до психологически проблеми. Твърди също, че сексуалните подтици са толкова непреодолими, че ние сме им подвластни и сме в нужда да бъдем сексуално освободени. Фройд е започнал да атакува сексуалните ни норми, наричайки сексуалното въздържание “бесилка”, причинена от социалния натиск. Той е бил пристрастен към кокаина.

Сексуалната Революция: Зигмунд Фройд, Алфред Кинси и Хю Хефнер сексуални желания.


АЛФРЕД КИНСИ (1894-1956)
Алфред Кинси е наричан “бащата на Сексуалната Революция”. Защитил е докторат по зоология, изучавайки осите. След като е приел работа в Университета на щата Индиана, той променя своето поле на работа и се заема със задачата да разруши Американските сексуални стандарти.


Д-р Джудит Рейзман разкрива криминалните дейности на Бащата на "Сексуалната революция", Алфред Кинси. Той е бил дълбоко первертен, до степента на само-нараняващ се хомосексуалист, педофил.


През 1948 г. Кинси публикува доклад, наречен “Сексуалното поведение пр мъжете”. Този доклад съдържа абсурдното твърдение, че всеки един от десет мъже е хомосексуалст. Пет години по-късно излиза неговото продължение “Сексуалното поведение при жените”. Популяризирани в медиите и оставени очевидно непроверени за десетилетия, тези доклади са приети за истина, очертаваща Американските сексуални прояви. Поради това, че той е бил първият “секс-изследовател”, неговата работа не е била оспорена, въпреки факта, че той базира своите дефрмирани схвщания върху погрешно тълкувани “научни данни”. Днес той все още е смятан от мнозина за авторитет в сексулогията. Неговите “научни” изследвания бяха опровергани поради “несъответствия в подбора и невъзможността да се има доверие на лични разговори

Причини за сексуалното насилие сред подрастващите
Неефективността на презервативите: Абсолютен провал
Три пъти по-ниска раждаемост от смърността в България

(І). Това поставя нещата на мястото им. Кинси е използвал добре познати педофили, съкилийници в затвора и хора със сексуални отклонения, за да представи в напречен разрез вида на “нормалния” човек. Сексът между възрастен и дете е криминален акт, наречен “педофилия”. Кинси е бил партньор във вероятно стотици подсъдни злоупотреби с деца. Най - пагубното заключене, което Кинси прави е, че ние можем да се наслаждаваме на секса от момента на раждането ни. Приемайки погрешно, че човеците са сексуално активни от ражднето си, той оправдава кръвосмешението и секса с деца. За жалост той отива дори по - далеч като си позволява да твърди, че хората могат да имат сексуални връзки с всеки и всичко (дори животни), по всяко време. Сескуалните норми са представени като забрана, произлизаща от културните обусловености. Той дори одобрява изнасилването “дотогава докато не е изплзвана груба сила”

(ІІ). Чрез публичната си изява Кинси представя на стотици хиляди хора по света своите схващания. Идеите му проникват във всеки аспект на съвременното общество по света, включвайки политика, законодателство, медия, развлекателен бизнес и образование.

  • Сексът извън семейството е приемлив, здравословен и нормален
  • Чистосърдечният, открит и неограничаван секс трябва да се окуражава
  • Сексуалността е извън контрол (подразбира, че въздържанието преди брака е биологически необусловено)
  • Бракът е резултат на социални обусловености
  • Семействата не са необходими (подразбира контрола на възпроизводството е алтернатива, която заслужава внимание)
  • Децата са сексуални от раждането си
  • Педофилията и кръвосмешението са нормални


Има законопроект, представен за разглеждане в Конгреса на САЩ, който предлага правителствено разследване на Института Кинси поради непрекъснатия отказ от тяхна страна да отворят институцията си за академична критика.
Сексуалната Революция: Зигмунд Фройд, Алфред Кинси и Хю Хефнер сексуални желания

ХЮ ХЕФНЕР (1926)
Хю Хефнер е бил студент в колеж, когато докладът на Кинси е публикуван. Приемайки лъжите на Кинси, той иска да направи извратения секс норма за Америка и света. ПЛЕЙБОЙ става щедър дарител на Института Кинси. От своя страна Хефнер заема от Кинси идеите, че сексът извън семейството не би трябвало да има социални последици. Превъзнасяйки безразборния секс, ПЛЕЙБОЙ безмилостно атакува брака и семейството. Това всъщност е бил замисълът на списанието. Освен че се присмиват на религията (традиционен защитник на семейните стойности в САЩ, б.р.), редакторите също призовават и за легална употреба на наркотиците. Накрая то става първото официално признато порно списание в САЩ и най - широко известно по света. ПЛЕЙБОЙ империята вижда жените като сексуални обекти, които да бъдат купувани, продавани и захвърлени след употреба. Хефнер хипотетизира, че бракът е безсмислен и че секса е просто избор между съгласни възрастни. Той става мултимилионер и е искал да сподели ботатството с родителите си. Засрамени от незаконата сексуална империя на сина им, те отказват да приемат дори цент от постъпленията на ПЛЕЙБОЙ. Хефнер се жени два пъти, но и двата брака се провалят.

Сексуалната Революция: Зигмунд Фройд, Алфред Кинси и Хю Хефнер сексуални желания

БЕЛЕЖКИ:

(І) The New Encyclopaedia Britannica, Volume 6 Micropaedia, Fifteenth Edition 1992,p.881

(ІІІ) The Playboy Philosophy”, at: http://www.uk.Playboy.com/fag/faq/PBFAQ/pp.txt , downloaded 8/8/97, p.3 и p.1

(VІ) Barbara Dafoe Whitehead, ’’The Failure of Sex Education’’, American Educator, American Federation of Teachers, Winter 1994-95.

Сексуалната Революция: Зигмунд Фройд, Алфред Кинси и Хю Хефнер сексуални желания

Прочетете в други страници:

.

Свържете се с нас за повече информация:

църква на обединението, обединителна църква, сун мюнг муун, империята на мун, силата на мисълта думите любовта, мотода силва, гледане на ръка

Семейна Федерация
За страницата

Други сайтове


За контакт

FFWPU, Семейната Федерация е неправителствена организация със специален статут в ООН.






  • Not all articles are redacted yet!