кликнете на образа за да гледате видеото


Global Peace Tour

United Nations

World Summit

Character Education

Peacemakers

MEPI
gravatar

Шокиращите факти за вредата от ваксините

Здраве, Ваксини, Лекарства, Медицина, Документален филм
"Нация на ваксините"
Документалният филм с 10 награди поразява с фактите за вредата от ваксините

Документалният филм "Нация на ваксините" е спечелил награди на 10 международни фестивала и номиниран на още толкова. Филмът разтърси зрителите с шокиращите факти за света на ваксините. Филмът е час и половина и е със субтитри на български език.

Д-р Тревор Гън: "Инжектирайки в кръвта отрови, патогени или каквото и да е, което се съдържа в една ваксина, заобикаляме важни звена от имунната система!"

"Нация на ваксините" (Vaccine Nation) e eдин разтърсващ документален филм за истинската същност на ваксините. Продукцията на д-р Гари Нал разкрива черният свят на ваксините в неговата истинска светлина. Разказите на родителите на пострадалите и убити от ваксините деца са покъртителни! Всички заявяват единодушно, че ако биха могли да се върнат назад, никога не биха ваксинирали децата си.

ЗАКОН ЗА ЗДРАВЕТО - Чл. 209.

(1) Който не се яви на задължителен профилактичен медицински преглед, изследване или имунизация, се наказва с глоба от 50 до 100 лв., а при повторно неявяване - от 100 до 200 лв.

(2) Наказанията по ал. 1 се налагат и на длъжностните лица, които са възпрепятствали явяването на лицата за извършване на задължителен профилактичен медицински преглед, изследване и имунизация.

(3) Родители или настойници, които не осигуряват провеждането на задължителните имунизации на децата си, се наказват с глоба от 50 до 100 лв. При повторно извършване на нарушението глобата е от 100 до 200 лв.

Ние не живеем свободни; Сили с огромни финансови интереси доминират живота ни и управляват решенията на политиците. Но с излизането на все повече информация идва времето когато обществото трябва да се осъзнае и на тези безумни практики трябва да се сложи край.

Хората страдат ненужно. Няма да повярвате от какви болести хората се излекуват чрез холистичната медицина. Способността на тялото да се самолекува е удивителна! В повечето случаи, всичко от което тялото се нуждае са необходимите му суровини. Също трябва да престанем да ядем храната, която ни трови. Прочети ощеТретата водеща причина за смъртност - Лекарствата!
Смърт заради доктораТретата водеща причина за смъртност са Лекарствата!
Масло от чесън: Замества Антибиотиците
Комплексно природолечение:


Прочетете в други страници:

.

Свържете се с нас за повече информация:

църква на обединението, обединителна църква, сун мюнг муун, империята на мун, силата на мисълта думите любовта, мотода силва, гледане на ръка

Семейна Федерация
За страницата

Други сайтове


За контакт

FFWPU, Семейната Федерация е неправителствена организация със специален статут в ООН.






  • Not all articles are redacted yet!