кликнете на образа за да гледате видеото


Global Peace Tour

United Nations

World Summit

Character Education

Peacemakers

MEPI
gravatar

Наистина ли Холивуд е контролиран от Сатанисти - Видео

Сатанисти Холивуд Сатанисти Илуминати култ на Дявола Сатанистки групи
Наистина ли Холивуд е контролиран от Сатанисти

Доколко това е истина? Вярно ли е че Звезди в Холивуд, както и обществени лидери и политици са част от световна мрежа на един Сатанистки култ? Може да прочетете за Световения контрол на тайни общества; и Гей Мафията в Холивуд, свързани с Илуминати. Все повече информация излиза наяве. Това видео разкрива лидерите на сатанистките групи във различните области на САЩ; култ лидери - наричани Висши свещенници.


Майкъл Корсизи беше висшестоящия Свещенник на групата в Ел Ей. Но преди 6 години бе заменен от Джим Кери. Присъединявайки се в Сатанизма той получава демони, които помагат да е по-добър актьор. Когато дъщеря му се явява в шоуто, 'Американски Идол', въпреки че не е мого добър певец, никой не може да каже 'Не!'. Всеки знае кой е Джим Кери - Висшестоящия Свещенник.

Ал Гор споделя доста време със Сатанинските групи в Лос Анджелес, защото той иска медийно внимание. Във Ню Йорк, кукловода е Джорд Сорус, който смени Дейвид Рокъфелър като лидер на Сатанинския култ там. Хилари Клинтън е също бисексуална...

Контрол на съзнанието постоянно се използва за заробване на момичета и момчета в сексуално робство.

Когато си в групата трябва да се отчиташ пред Висшия Свещенник. Дори всред религиозните лидери, подкрепяни от Холивуд има сатанисти.

Ако се рапортува на Висшия Свещенник, че някой от членовете не върши достатъчно зли неща, ще последва наказание. Те говорят със Сатана директно и получават своите заповеди от него.

Джим Кери казва на Джон Траволта, че не жертвал достатъчно и трябва да избере между сина и жена си. Той избира сина си. В новините през 2007 чухме, как бил паднал в банята и починал. Те искат човешка жертва, някой, когото обичате.

Дори в спорта всичко е контролирано и определяно от лидерите на сатанистките общности. Ако проследите начините по-които злите сили работят, ще видите че те също следват принципа.

Нашият свят е контролиран от Сатанинск система - секретна сатанистка мрежа, която напоследък започва да излиза на яве. Жена беше осъдена за над 20 ритуални убийства по цялата страна, извършени от нея и приятеля й.

Тази зла система е навън. Цялата истина започва да излиза. Истинската битка между доброто и злото е реална и днес.


Нашият свят е контролиран от Сатанинска система

Нашият свят е контролиран от Сатанинска система - секретна сатанистка мрежа, която напоследък започва да излиза на яве. Жена беше осъдена за над 20 ритуални убийства по цялата страна, извършени от нея и приятеля й.

Тази зла система е навън. Цялата истина започва да излиза. Истинската битка между доброто и злото е реална и днес.

"Хора и животни са жертвани след което ни снимат и изнасилват", свидетелства Брайс Тейлър във видеото, Контрол над съзнанието: Програмиране на 'секс робини'.

"Аз съм Еф Би Ай агент от 27 години. Ние можахме да потвърдим историята на Брайс от множество източници. Съдии, съдебни изпълнители, следователи, адвокати, доктори и много, много висшестоящи личности; включително кино звезди и професионални фудболисти и волейболисти са свързани с този тип дейност."

Между тях са и Джон Кенеди, Нелсън Рокъфелър, Хенри Кисинджър, Джими Картър, и топ професионалисти в Развлекателната индустрия.

Ако се върнем малко над 200 години назад.. Култа Илуминати е установен през 1776 г. И целта на Илуминати, което е доста добре документирано, е да вземе контрол над света. Най-добрия начин да постигнат това е като контролират съзнанието на хората. И понеже хомосексуализма е висша форма на окултен сатанизъм, няма по добр начин от това да развратят децата ни.

Ако искате да разберете повече, прочетете някои от тези статии.атанисти Холивуд Сатанисти Илуминати култ на Дявола Сатанистки групи

Холивуд Гей Мафия - Изобличена: Хомосексуализъм и педофилия на върха на Развлекателната индустрия


Гей Мафия в Холивуд: Хомосексуализъм и педофилия във филмовата индустрия Гей Мафията в Холивуд изобличена Хомосексуализъм и педофилия на върха...
Чети още...
 

Световен контрол от извънземни Хуманоиди, Тайни общества и Банкова корупция


Световен контрол от извънземни Хуманоиди  Световен контрол, Хуманоиди, Извънземни, Тайни общества, Банкова корупция Бивша банкерка от...
Чети още...

Прочетете в други страници:

.

Свържете се с нас за повече информация:

църква на обединението, обединителна църква, сун мюнг муун, империята на мун, силата на мисълта думите любовта, мотода силва, гледане на ръка

Семейна Федерация
За страницата

Други сайтове


За контакт

FFWPU, Семейната Федерация е неправителствена организация със специален статут в ООН.






  • Not all articles are redacted yet!