кликнете на образа за да гледате видеото


Global Peace Tour

United Nations

World Summit

Character Education

Peacemakers

MEPI
gravatar

Презервативи и митове: Св. Валентин и новите Адам и Ева с презерватив

Презерватив, презервативи и митове: Св. Валентин и новите Адам и Ева с презерватив; противозачатъчни, семейно планиране, безопасен секс, сексуалността на младите
Новите Адам и Ева: С ПРЕЗЕРВАТИВ
Презервативи и митове

Точно няколко дни преди Св. Валентин, американски лекари решиха да развенчаят митовете за презервативите.

Сексът с използването на презерватив не само не е безопасен (17-19% провал на най-добрите марки), но е и неприятен, дори дисконфортен. Без да включваме другите неудобства по слагането му, и липсата на директен контакт. Или все едно да правиш секс с пластмасова кукла.

Ами, да точно така. Презервативите са подходящо средство против нежелана бременност и срещу опасността от заразяване с венерически болести, но само при правилната употреба. Е не са! Изследванията за гореспоменатия провал са правени при абсолютно правилна употреба. Доброволците са знаели, че техния съпруг или съпруга е заразен. Въпреки това 20% от тях се оказват заразени след известен период. Какво остава тогава за сексуални контакти в които сме по-небрежни, и не очакваме партньора ни да е заразен? Статистическите изследвания показват, че въпреки огромните информативни кампании за правилната употреба на презервативите няма и 2% спазващи тези правила. Каква е причината? Просто липсата на желание!

Време е пропагандаторите на безмислените митове за "Презервативите спасители" да разберат, че тяхната пропаганда е най-голямия съюзник на разпространението на СПИН. Те стимулират най-рисковото поведение!

Пропагандаторите обаче продължават да пренебрегват тази реалност. 62% от младите хора и от двата пола въобще не използват презервативи, сочи проучване. Тяхната плитка логика прави следното незряло заключение. "О, дайте ни още пари да разпространим Презерватива". Добре, дават им, и какво! С кампанията си ще дигнат процента на сексуално активните и на безразборните връзки и то значително. А с колко ще увеличат процента на правилно използване? За няколко десетилетия не успяха да го дигнат над 2%, че сега ли?

Истинската любов
ПАЗЕТЕ СЕ ОТ НЕГАТИВНИТЕ МИСЛИ
Абортът убива 42 млн. деца годишно
Направете сметката сами. Ако увеличат с пропагандата си сексуалната активност с 20% и правилната употреба с 1%, колко вреда ще са нанесли? Всъщност милионите които се харчат за спиране на проблема с ХИВ вируса допринасят само за увеличаване на проблема. Но това е добре за тях. Ще имат причина да искат още повече милиони и да продължат с жалкото си безумие.

Презерватива не може да предпази сърцатата ни от емоционалните болки. Разбитата любов след ранни сексуални връзки е най-честата причина за самоубииства при младежите.

В България се наблюдава ръст на носителите на ХИВ-инфекцията, като спред независими източници, има много скрити случаи на хора, заразени с вируса. В повечето случаи дори и те не знаят, тъй като не са се подлагали на изследване.

Застрашените групи са Хомосексуалистите и тези които не практикуват секс само с един партньор. У нас най-застрашени са сексуално активните жени от 15 до 29 години.

А да се предпазиш от СПИН е по-лесно отколкото от настинка, просто не прави секс с други освен един постоянен партньор. Но съвременния мит за Презервативите заблуждава младите, като ги стимулира да имат безразборни връзки, което е най-рисковото поведение в случая.

Според подлъганите лекари обаче е много важно да развенчаят истината за презерватива и да го превърнат в основното средство за болести и нежелана бременност. Така от "Семейно планиране" индоктриниранират медицинските ни работници.

Трагични последици от злоупотребата с любовта
Библейската история за Грехопадението: Значението на символите
Логиката на любовта

Зад Семейно планиране, стои и друга организация наречена "СИИКУС", която създава умело завоалираните образователни програми за подготовнка на медицинските работници. На образователните семинари те много точно инструктират методи за подлъгване на младите към свободен секс.

Защо правят това ли? Защото цялата кампания за борба със СПИН започва от първата обхваната група, Хомосексуалистите. Създаделят на една от първите програми за Сексуално образование в училищата казва следното: "Ние ще развратим децата ви, ние ще ги направим да правят секс в градинките, в парковете и в тоалетните, да правят секс с животни и със същия секс." "Нашата цел е да няма възрастова граница", заявява хуманистичния им манифест!

Презервативите се късат:

Дори те признават, че презервативите се късат при неправилно използване и ако е допусната грешка при поставянето им. Но ни успокояват, че "при съхранението им в опаковката скъсването на презерватива практически е изключено." Но проблема въобще не е в късането, а неспособността им да накарат хората да си слагат тази гума, че и по някакви си стриктни правила. Те не схващат факта, че на младите просто още всичко им лети... В пубертета те не осмислят напълно последствията, отговорностите и рисковете.

Кампаниите за борба със СПИН чрез презервативи, обаче, само наливат масло във огъня! Кога, кога ще спре това безумие?

Да имаш повече деца те прави по-щастлив
ПРЕДСКАЗАНИЯТА на Ванга и Настрадамус
ЛЮБОВТА Е НАЙ-ВИСШАТА ЦЕННОСТ
Терапия: СИЛАТА НА НАШИТЕ МИСЛИ

Презерватив, презервативи и митове: Св. Валентин и новите Адам и Ева с презерватив; противозачатъчни, семейно планиране, безопасен секс, сексуалността на младите

Прочетете в други страници:

.

Свържете се с нас за повече информация:

църква на обединението, обединителна църква, сун мюнг муун, империята на мун, силата на мисълта думите любовта, мотода силва, гледане на ръка

Семейна Федерация
За страницата

Други сайтове


За контакт

FFWPU, Семейната Федерация е неправителствена организация със специален статут в ООН.






  • Not all articles are redacted yet!