кликнете на образа за да гледате видеото


Global Peace Tour

United Nations

World Summit

Character Education

Peacemakers

MEPI
gravatar

Планът за Войната в Украйна: Кабалът иска да възстанови Хазария

Първоначалният план за Украйна
Планът за Войната в Украйна: Кабалът иска да възстанови Хазария

В оригиналния план на Кабала - Войната е наредена с цел да спечелят милиарди, както и да създаде милиони бежанци и направи основа да сформират своя Нов Израел (Възстановена Хазария). Видеото е на руски език

"Войната в Украйна е една война в стил Covid. Всичко е медийно. Разбира се, че има бежанци. Това, да. Но Украинското правителство и Руското правителство са в тайно споразумение с Кабала, за да създадат това медийно нещо."

Как беше спонсорирана войната? Тъй като Дълбоката държава изпитва недостиг на пари, Израел обеща петролни облигации за 8-9 милиарда долара на генералите. Взеха го за 18 долара на барел. Те използваха войната, за да повишат цените на петрола по света. Петролът стана 200-300 долара за барел. Огромни печалби. Обикновено войните не повишават цената на петрола, но сега знаете защо това се случи този път. Това съобщи Ким Гогуен от Глобалния резерв.  


Ето следните наблюдения на военен пилот,

"Според мен влиза в игра големият план на Кабала, който контролира и двете страни. От CIC съобщиха, че не намират нито един истински запис от Gun Cam, показващ битка между Руските сили и Украинските сили. "

Как започна войната? Телефонно обаждане дойде до петзвездния генерал от КГБ, контролиращ региона (както Украйна, така и Русия). Обаждането бе от Лондон, съобщава КИМ. Но този кукловод веднага е бил засечен и арестуван. Колкото и да чакат следващото му обаждане, то никога няма да дойде. Такава беше структурата на Кабала; Трима души контролират всички 5-звездни генерали. Те създават войни и неприятности, където им кажат, а Банкерите правят печалбите. Според KIM Goguen процесът на премахване на тази структура е в ход.

Факта, че всичко е предварително уговорено между Украйна и Русия се потвърждава от свидетелствата на военните летци. 

"Не мислим, че са битки, повече е, че пристига една армия, която и да е тя, извежда хората и след това подпалва къщите. Това, което видяха, бяха разрушени и опожарени селища. Малки селища, а не големи градове. Вече без хора. Това са военни, знаят какво виждат. Тези селища бяха унищожени не от война или битка, а нарочно. Това, което видяха там, няма смисъл. И така селище след селище, всички близо до границите с Полша и с Румъния. По-навътре в Украйна не видяха нищо необичайно или нещо неуместно. Нито признаци от война. Хората с почти нормалния си живот... наличие на барикади.. но никакви битки." 

Дарения спонсорират ворйната: Сега Украйна събира десетки милиони на ден от дарения. Събитието „Stand Up for Ukraine“ вече е събрало над 11 милиарда долара. Докато тези дарения не продължат да идват, войната няма да спре. Те ще продължат да доят кравата. Нищо няма да отиде за хората. Но от Глобалното хранилище обещава тези пари да им бъдат конфискувани. 

Кабала контролира и двете страни. Всичко е нагласено. Снимачни площадки, декори, актьори и кранове поставящи 'уж унищожена техника', заявяват свидетелствата:

"Русия печели и то смазващо. Но накрая дали ще я спечели, не зависи от технология или оръжия. Но, от това какво искат контрольорите. Само зависи от плана на Кабала, който контролира и двете страни.

Украинската армия нямаше шанс срещу Русия, затова тръгнаха срещу цивилното население, за да изглежда, че зверствата са от Русия (фалшив флаг) и по този начин да получат по-голяма западна подкрепа.

Всичко е сглобено. МКС (ISS) не е това, което ви казват, кадрите са от студио със зелен екран.  Доказателствата, с които разполагаме сега, показват, че са Украинската армии; наемници и инфилтрирани от специалните сили на САЩ, са които извършват тези зверства и унищожаването." 

Това, което видяха в големи количества в различни украински градове, особено в Киев, бяха: цели конвои, стотици камиони със снимачно оборудване за КИНО. Снимачни площадки, кранове, осветителни системи и осветителни тела. Всичко изпълнено с журналисти от Матрицата. Хотели, претъпкани с журналисти и снимачни екипи.

След това видяха нарочно изгорени автомобили по улиците и стари бронирани превозни средства, някои изгорени и изкуствено поставени на всяко място, кранове, поставящи бронирани превозни средства по улицата, с режисьори, казващи да ги поставят … моля по-нататък. Кризисни актьори, камиони и камиони с инсталации за грим и специални ефекти.

Киев получи голям приток на бежанци от други части на Украйна и полицията ги приюти в метрото за през нощта. И през нощта затварят всички врати на метрото и журналистите влизат за да ги снимат, всички натъпкани вътре. Докато навън, един-единствен полицейски пикап обикаля с включена от време на време сирена, създавайки илюзията за опасност.

Страданието е истинско, хората са в криза, губят домовете си, живота си, но войната е фалшива както с Covid-а. А това, което виждате по новините, е Холивуд. В покарйнините... имат снимачни превозни средства наоколо и вътре поставят пиротехнически експлозиви. Вижда се разрушено, защото са го разрушили нарочно. Предизвикват пожари тук и там, създавайки илюзията за война. Всичко, за да се вярва, че руснаците атакуваха жилищни сгради, жилища на хората, на цивилни." Източник

Дали Русия играе роля да спомогне в този план или ще попречи на Кабала да създаде свой собствен Втори Израел в Украйна? Публикувах видео с техните планове за възстановяване на Хазария на територията на Украйна. Вече писах за историята на Хазария и техните измами и сатанинските и ритуални. 
"Проблемът е, че все още нямаме пълната картина. Нищо не пасва, но война, каквато излиза по новините, определено НЕ. Това е поредното е фалшиво. Но хората вярват, че има война заради медиите и от това, което им казва тяхното местно Правителство.
...видях конвои от хора, от вървящи бежанци, ескортирани от руска бронирана техника, и от всичко останало знаем, че Русия сътрудничи с този отвратителен план."

Гледах това интервю с израелски представител, който говори за Нов Израел на територията на Украйна. Просто ужас! Те не крият плановете си. Няколко важни точки от това интервю.


1. Планират да разполагат с ядрени оръжия, за да бомбардират всички недружелюбни нации наоколо (спомняте ли си Зеленски, че говори за придобиване на ядрени оръжия? Между другото Зеленски е евреин.)
2. Те искат да превърнат територията на Донбас в място на непрекъснат конфликт, подобно на сектор Газа.
3. Този израелски представител признава, че Hollinwood и Las Vegas се управляват от евреи. (Не са ли Холивуд и Лас Вегас индустрия на пропаганда за морална деградация?)
4. Те ще променят имената на градовете на територията на Новия Израел. Един от градовете ще се казва Хазарск! Това е пряка препратка към Хазария.
5. Те очакват, че когато Путин бъде заменен с по-„демократичен“ президент, Крим ще бъде върнат на Новия Израел (Хазария). 

Защо бягат бежанците, ако нищо не се случва?

"По същата причина поради която хората носят маски. Заради страха от войната, приемайки, че това се случва „в съседство“. Както при Covid-а, вярват, че другият човек умира... Винаги приемат, че се случва някъде другаде, въпреки че не се случва никъде другаде. Медийната война е това, което ги кара да бягат, защото вярват в холивудския телевизионен театър, който показват по новините."

От друга страна, наемни войници, които успяват да се спасят, свидетелстват за това как масово наемниците са избивани. Дори не могат да разберат кога идват снарядите. Изведнъж всички наоколо са избити. А Украинската страна явно съучаства в това, защото не им дава боеприпаси, а ги убиват ако искат да се махнат. Въпреки, че са чужденци, на границата не ги пускат. 

Така че, е възможно това наистина да са тактически операции за премахване на 60-те хиляди Нацисти в Украйна, заедно със всички, които им се притекът на помощ. А улики, които заловиха наскоро, показват, че много от тях са практивуващи Сатанисти. 

Положителните събития приписвани на Русия:

(1) Русия излезе от Матрицата на Хазарските Банкери. Русия изгони Ротшилдови през 2019 г. Сега Русия обезпечи рублите си със злато. Това е война със Кабала. Изглежда, че Русия печели и множество страни ще я последват.

(2) Русия разкри и унищожени незаконни, опасни лаборатории за Биологично оръжие в Урайна. Доказателстват накараха сената на САЩ да има прослушване, което разкри, че САЩ имат над 336 такива опасни лаборатории пръснати по света.

(3) Неонацистите, които безнаказани са убивали невинни в продължение на 8 години, биват изобличени и унищожавани. Говорим за 60 хиляди, силно въоръжени, способни да убиват и изнасилват без съвест.

(4) Подземни тунели с отвлечени деца и свалени експерименти върху хора
Русия и редица съюзни нации преминаха от системата на Рочилд-Хазарската мафиотска банка към нова парична система, обезпечена със злато.

Та големия въпрос е дали това е операция в подкрепа на Хазарите или добре прикрит опит за тяхното унищожение. Но нека малко задълбем в историята на Хазария. Кои са Хазарите? Защо днес Хазарски-евреи са по всички високи постове в управлението на света? Защо те притежават и контролират всички медии? Защо правителствата им се прекланят?

Хазарите: Прикрити Сатанисти проникват в Европа

Съвременните „евреи“ исторически са били хазари. Известни със своите ужасни сатанински практики. Счита се че произлизат от Ханаанитите и Финикийците, които се изместват на север и запазват преклонението си пред Баал, включващо ритуални убийства, изнасилвания и пиене на кръв. 

Хазарите се обръщат към юдаизма през 8-ми век и мигрират на запад в Източна Европа през 12-ти и 13-ти век, когато Хазарската империя се разпада. 

Където и да отидоха, хората бяха ужасени (деца изнасилени, ритуално убити). 1666 г. се появява техния месия, който открито проповядва кръвосмешение, секс с деца. Той ги подстрекава фалшиво да приемат друга вяра, за да превземат религиите отвътре, докато продължават със Сатанинските си практики. От него произлиза и фикс-идеята им да възстановят Израил. Банкерите издигат Хитлер с тази цел, да изгони Евреите от Европа, за да се преместят в новоприсвоената им нация. Те си създават Холокоста и умело го използват никой да не може да говори срещу тях. Техен е и планът за Комунизация на целия свят. Свят на роби без права. Черната Магия в основата на паричната състема

Постепенно с използването на вавилонска черна магия те се превърнаха в банкерите на света. Това става като проникват в западните кралства, стават главни банкери и чрез дълговете си присвояват контрола над западните нации. (Виж историята)

След банкрутирането на монарси, придобиват правото да осеменяват кралските потомствени линии до 2019 г. Затова в последните години са открити много масови гробове на ритуално убити деца в Кралските им имения. (Видео)

Как Хазарската Мафия (ХМ) постига глобален контрол

След като постига контрол над монарсите, Ротшилдови започанаха скрито да управляват Британската империя и разширяват модела си на управление по света. Печели огромни богатства от продажбата на опиум в Китай. Именно Ротшилд нареди масовото унищожаване и геноцида срещу коренното население на Северна Америка. Ротшилдови започват международната търговия с роби – предприятие, което разглежда тези отвлечени хора като обикновени животни. 

Банкерите на Ротшилд научиха рано че войната е чудесен начин да удвоят парите си за кратко време, като дават заеми на двете враждуващи страни. През 1913 г., подкупвайки нечестни членове-изменници на Конгреса, прокарват незаконния, неконституционен Закон за Федералния резерв на Бъдни вечер, без необходим кворум. 

Така ХМ и Ротшилдови създават нелегалната система за данъчно облагане. Печатат пари от нищото на всички централни банки за което държавите влизат в дългове да им изплащат лихви върху тези пари. С други думи, целият свят влиза в дългово робство. Дори Службата за вътрешни приходи е тяхната частна агенция за събиране на данъци, регистрирана в Пуерто Рико. А тези, които се опитат да излезнат от тази дългова парична система бързо намират гиблета си. 

"Ротшилдови и хазарите никога не могат да позволят съществуването на икономическа система, която не зависи от лихварството." (Виж)

Болшевиките бяха създадени от хазарската мафия, като отмъщение за разбиването на Хазария към 1000 г. Сл. Хр. Това обяснява изключителното насилие. По указание на ХМ-Ротшилд, изнасилвали, измъчвали и масово убивали приблизително 100 милиона руснаци, включително жени, деца и пеленачета. 

Идеологическата победа е решаваща

Разпадането на тази Хазарска империя на злото беше невъзможно без идеологическа и духовна победа.

Д-р Сан Мьон Мун, е известен с ключовата си ролята за падането на Комунизма. Президент Рейган лично заяви, "Ние имахме желанието, но без Преп. Мун никога нямаше да спрем Комунизма." Виж, Мун унищожи Комунизма


Световни лидери днес осъзнават ролята на в. Вашингтон таймс за тази идоелогическа победа. Това обяснява огромното, необосноване преследване срещу основателя, Д-р Мун. Той обедини световните лидери, за да донесе мирен и освободен свят. (виж) И сега виждаме Международен алианс, който се бори външно със структурите на Deep State по целия свят.

Глобална операция за разбиване на Дълбоката държава

"Това което се случва в Украйна е систематично унищожаване на Дълбоката държава" ICON

Прочетете в други страници:

.

Свържете се с нас за повече информация:

църква на обединението, обединителна църква, сун мюнг муун, империята на мун, силата на мисълта думите любовта, мотода силва, гледане на ръка

Семейна Федерация
За страницата

Други сайтове


За контакт

FFWPU, Семейната Федерация е неправителствена организация със специален статут в ООН.


  • Not all articles are redacted yet!